FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

GREE SHINY AC

Shiny 3,5 kW är en portabel AC från världens största tillverkare av luftkonditionering och värmepumpar. Gree Shiny är en praktisk och flyttbar luftkonditionering att ta med sig till sommarstugan.

(OBS! Klickar du på bilden så förstoras den)

Den här kraftfulla portabla enheten ger svalka både till kontoret och hemmet. Tack vare den höga kvaliteten och den eleganta designen så passar den fint in i de skandinaviska hemmen.

Med justerbara luftledare blir kylningen lätt att kontrollera. Den är med sin klara kontrollpanel och enkla fjärrkontroll lätt att placera och använda.

ÖVERSIKT PÅ GREE SHINY AC FUNKTIONER

Shiny AC upp till 15 kvm

Shiny AC – 3,5 kW

Energiklass A

1 års garanti

R32 köldmedium

ECO klassad

DOKUMENTATION

TOM
BROSCHYR

BORA 35

TOM
ERP RAPPORT
SHINY AC

FYRA ENKLA STEG FÖR EN EFFEKTIV LUFTKONDITIONERING

TA KONTAKT

Fyll i formuläret för gratis hembesök och skicka det till oss. Vi kommer att vidarebefordra din information till den auktoriserade Scanmont återförsäljaren i ditt område. Du kan även kontakta en återförsäljare nära dig.

EXPERTBEDÖMNING

En expert hjälper dig att se över lämplig luftkonditionering för dina behov. På så sätt får du ut det mesta av din enhet och sparar mest på din luftkonditionering.

NYCKELFÄRDIGT

Installationsföretaget tar fram pumpen, installerar den på en dag och instruerar om korrekt användning av enheten. Installation av pålitlig fackman garanterar att resultatet blir snyggt och att garantivillkor uppfylls.

NJUT AV RESULTATET

En rätt dimensionerad och installerad luftkonditionering kommer att hålla och leverera under lång tid.

SCANMONT ÅTERFÖRSÄLJARE

Scanmonts duktiga återförsäljare finns i hela landet. De ger dig råd och hjälper dig att hitta rätt värme- eller energilösning till företaget eller ditt hem.

ÅTERFÖRSÄLJARE MED ERFARENHET

Alla våra återförsäljare har kunskap om värmepumpar och många har mångårig erfarenhet. De förstår vikten av att en värmepump har rätt egenskaper, fördelar och tillbehör för att möta dina behov. Vissa återförsäljare är auktoriserade och utbildade i vårt sortiment, de har extra bred kunskap om allt som gäller Scanmonts produkter och tillbehör.

FRÅN VÅRA AUKORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE KAN DU FÖRVÄNTA DIG:

KUNSKAP
Våra återförsäljare har en hög nivå av kunskap och kan hjälpa dig att identifiera dina behov och göra rätt val.

PROFESSIONALITET
Återförsäljaren säkerställer att produkten har en hög kvalitet och att den fungerar som den ska.

FÖRTROENDE
Våra återförsäljare kommer att vara med dig från start till mål och se till att du får den information och hjälp som du behöver.