FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

GREE BORA 35/50

GREE Bora, kyler snabbt ner den varma inomhusluften och passar därför perfekt både till kontoret och hemmet. Den snygga eleganta vita ytan på inomhusdelen gör att den smälter in fint i rummet oavsett om den sitter i hemmet eller på kontoret. Den är dessutom tyst, diskret och styrs med en lättanvänd fjärrkontroll.

(OBS! Klickar du på bilden så förstoras den)

AVANCERAD INVERTERTEKNIK OCH I FEEL-FUNKTION

Boras avancerade inverterteknik är perfekt för kylning och möjliggör en god energieffektivitet (SEER 6,1 / Bora 35)(SEER 6,4 / Bora 50) som garanterar en energisnål kylning.

AC:n har även I FEEL- funktion som med en knapptryckning mäter och reglerar rumstemperaturen vid området runt fjärrkontrollen istället för vid inomhusenheten. Inbyggd Wifi möjliggör fjärrstyrning av Bora AC med Gree+ appen i mobilen.

ÖVERSIKT PÅ GREE BORAS FUNKTIONER

Bora 35 upp till 30 kvm
Bora 50 upp till 70 kvm

Bora 35 – 3,5 kW
Bora 50 – 5,3 kW

Bora 35 – 4,0 kW
Bora 50 – 5,7 kW

Energiklass A++

5 års garanti

Inbyggd WiFi

R32 köldmedium

ECO klassad

DOKUMENTATION

TOM
BROSCHYR

BORA 35

BORA 50

TOM

AMBER 25/35

PRODUKTBLAD
BORA 35

BORA 50

TOM
ERP RAPPORT
BORA 35

BORA 50

TOM
ENERGIKLASS
BORA 35

BORA 50

FYRA ENKLA STEG FÖR EN EFFEKTIV LUFTKONDITIONERING

TA KONTAKT

Fyll i formuläret för gratis hembesök och skicka det till oss. Vi kommer att vidarebefordra din information till den auktoriserade Scanmont återförsäljaren i ditt område. Du kan även kontakta en återförsäljare nära dig.

EXPERTBEDÖMNING

En expert hjälper dig att se över lämplig luftkonditionering för dina behov. På så sätt får du ut det mesta av din enhet och sparar mest på din luftkonditionering.

NYCKELFÄRDIGT

Installationsföretaget tar fram pumpen, installerar den på en dag och instruerar om korrekt användning av enheten. Installation av pålitlig fackman garanterar att resultatet blir snyggt och att garantivillkor uppfylls.

NJUT AV RESULTATET

En rätt dimensionerad och installerad luftkonditionering kommer att hålla och leverera under lång tid.

ALLA VÅRA LUFTKONDITIONERINGSPUMPAR

SCANMONT ÅTERFÖRSÄLJARE

Scanmonts duktiga återförsäljare finns i hela landet. De ger dig råd och hjälper dig att hitta rätt värme- eller energilösning till företaget eller ditt hem.

ÅTERFÖRSÄLJARE MED ERFARENHET

Alla våra återförsäljare har kunskap om värmepumpar och många har mångårig erfarenhet. De förstår vikten av att en värmepump har rätt egenskaper, fördelar och tillbehör för att möta dina behov. Vissa återförsäljare är auktoriserade och utbildade i vårt sortiment, de har extra bred kunskap om allt som gäller Scanmonts produkter och tillbehör.

FRÅN VÅRA AUKORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE KAN DU FÖRVÄNTA DIG:

KUNSKAP
Våra återförsäljare har en hög nivå av kunskap och kan hjälpa dig att identifiera dina behov och göra rätt val.

PROFESSIONALITET
Återförsäljaren säkerställer att produkten har en hög kvalitet och att den fungerar som den ska.

FÖRTROENDE
Våra återförsäljare kommer att vara med dig från start till mål och se till att du får den information och hjälp som du behöver.