FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Gree luft-vattenvärmepump

En luft-vattenvärmepump är en investering i framtiden

Besparingar i uppvärmningskostnader

Luft-till-vatten värmepumpen ger avsevärda besparingar i uppvärmningskostnader jämfört med traditionella olje- eller elvärmesystem. Enhetens energieffektivitet baseras på dess förmåga att utnyttja uteluftens termiska energi med låg elförbrukning, vilket kan minska dina uppvärmningskostnader med upp till 60 %. Det innebär att investeringen i en luft-vattenvärmepump betalar sig själv i sparade energikostnader. En luft-vattenvärmepump ger årliga besparingar på upp till 15-20 000 kr i uppvärmningskostnader jämfört med till exempel olje- eller elvärme. De besparingar du tjänar under livscykeln för en luft- vattenvärmepump kan uppgå till flera hundratusentals kronor. Förutom besparingar kommer även värdet på din bostad att öka.

En blick in i framtiden

En luft-till-vatten värmepump är en bekymmerslös och pålitlig teknik som ger trygghet i att ansvara för uppvärmningen av ditt hem. Enheterna är designade för att hålla länge och kräver lite underhåll, så att du kan njuta av kontinuerliga besparingar och sinnesfrid i flera år. Dessutom har till exempel GREEs luft-vattenvärmepumpar möjlighet till inbyggd tilläggsvärme, såsom elektriska motstånd, som säkerställer uppvärmningens funktionalitet även vid låga temperaturer. Med en luft-vattenvärmepump kan du styra temperaturen i ditt hem och njuta av konstant värme året runt. Uppkoppling mot wifi-nätverk och de intelligenta funktionerna hos Gree Versati Nordic luftvatten värmepumpar gör användningen enkel och bekväm.

Enkelt att vara miljövänlig

Genom att välja en energieffektiv och miljövänlig luftvattenvärmepump minskar du på ett tydligt sätt ditt koldioxidavtryck. Våra nya energieffektiva Gree Versati Nordic luftvatten värmepumpar använder miljövänligt R32-köldmedium. De nya modellernas koldioxidavtryck är sex gånger mindre än äldre modeller. En luft-vattenvärmepump är ett utmärkt val för både nya och gamla småhus, eftersom den erbjuder flexibilitet och enkelhet att uppdatera värmesystemet eller installera ett nytt system. Våra återförsäljare hjälper dig att välja rätt lösning för ditt boende.

Elda inte pengar!

Uppvärmning med olja och el är dyrt och belastar miljön, särskilt under den kalla årstiden. Stigande energipriser ökar uppvärmningskostnaderna kan skapa oro. Underhåll av ett gammalt värmesystem som är i slutet av sin livscykel orsakar också problem och extra kostnader.

Genom att byta ut ditt gamla värmesystem mot en ny luft-vattenvärmepump som använder den mest avancerade tekniken tar du kontroll över din egen uppvärmningsekonomi och gör även din del för en gemensam hållbar framtid.

Besparingar i löpande uppvärmningskostnader inleds direkt efter installationen. Be ett proffs om en offert på luftvattenvärmepump redan idag!

Luft-vattenvärmepump eller bergvärmepump?

Fördelen med en luft-vattenvärmepump jämfört med en bergvärmepump är ett billigare inköpspris och enkel och snabb installation. Marken eller det utrymme som behövs för bergvärmebrunnar kan göra det svårt att installera en bergvärmepump. En luft-vattenvärmepump är den optimala lösningen för dessa platser.

Gree Versati Nordic luft-till-vatten värmepumpar producerar värme med god effektivitet även vid låga temperaturer. När det är som kallast är dock bergvärmepumpens verkningsgrad ofta något bättre.

Våra återförsäljare hjälper dig gärna att välja den bästa lösningen för ditt hem!

Värmepumpsguide för luftvattenvärmepump

Den högsta energieffektivitetsklassen A+++

GREE Versati Nordic luft-till-vatten värmepump har den högsta tillgängliga energieffektivitetsklassen A+++ på marknaden. Detta och varmvattentanken designad för värmepumpsbruk gör enheten till en komplett uppvärmningslösning för hem!

Utvecklad för de föränderliga förhållandena i norr

GREE Versati Nordic, speciellt utvecklad för Scanvarm och nordiska förhållanden, är det perfekta valet för en pålitlig luft-till-vatten värmepump. Detta garanteras av GREEs produktutvecklingsavdelning med 12 000 ingenjörer och en 9 kW reservvärmare som designats och tillverkas i Finland specifikt för denna enhet.

Miljövänlig

Växthusutsläppen och miljöpåverkan GWP (Global Warming Potential) för det miljövänliga köldmediet R32 är tre gånger mindre jämfört med det tidigare köldmediet R410a. Det miljövänliga köldmediet R32 är också mer effektivt än det gamla köldmediet

Hög verkningsgrad även vid -25˚C

GREEs patenterade 2-stegskompressor är designad speciellt för de kalla förhållandena i norr. Tack vare denna helt nya och effektiva teknik arbetar Versati Nordic luft-vattenvärmepump med mycket hög effekt och hög verkningsgrad även vid -25˚C!

Avancerade funktioner

Versati Nordic innehåller avancerade och lättanvända funktioner, såsom en inbyggd Wi-Fi-anslutning och en frånvaroinställning. Enheten har även en tyst lägesfunktion, som vid behov sänker driftljudet från utomhusenheten till ett tystare.

Enkelt att använda användargränssnitt på finska

Som en komforthöjande funktion har GREE Versati Nordic luft-vattenvärmepump en färgpekskärm på finska. Genom användargränssnittet styr du de vanligaste funktionerna på enheten, som att övervaka användningen och driften av enheten.