FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

GREE PULAR NORDIC LUFTVÄRMEPUMP

En effektiv och lite mindre värmepump som passar perfekt i det mindre huset, garaget eller uterummet. Inomhusdelen är utformad för att effektivt fördela värmen samtidigt som den är diskret. Den tysta inomhusdelen kan anpassas upp till sju olika fläkthastigheter.

(OBS! Klickar du på bilden så förstoras den)

FUNGERAR VÄL FÖR KYLNING

GREE Pular Nordic är också en ypperlig AC för kylning av så väl hem som kontor under sommarens varma dagar.
Tack vare den inbyggda WiFi funktionen är det möjligt att fjärrstyra värmepumpen via en app i telefonen eller en annan smart enhet som hanterar appar.

MINSKAD MILJÖPÅVERKAN

Växthusutsläppen och miljöpåverkan från det miljövänliga R32 köldmediet är tre gånger lägre än det traditionella R410a köldmediet. Det miljövänliga R32 köldmediet är också mer effektivt, så det behövs mindre köldmedium i värmepumpen

MÅNGSIDIG STYRNING MED IFEEL FUNKTION

Gree:s kvalitativa och lättanvända fjärrkontroll innehåller både underhållsvärme och den unika iFeel funktionen vilket gör det möjligt att mäta den rådande temperaturen vid fjärrkontrollen och justera temperaturen i utrymmet på den plats fjärrkontrollen befinner sig.

8°C uppvärmningsfunktion

Tryck i uppvärmningsläget samtidigt på knapparna ”TEMP” och ”CLOCK” för att starta 8°C uppvärmningsfunktionen. När funktionen är startad visas på skärmen ikonerna ”($) ” och ”8°C”, apparaten håller uppvärmningsläget i läget 8°C. Tryck igen samtidigt på knapparna ”TEMP” och”CLOCK” för att häva funktionen.

ÖVERSIKT PÅ GREE PULAR NORDIC FUNKTIONER

Pular Nordic 35 upp till 120 kvm

Pular Nordic 35 – 4,7 kW

Pular Nordic 35 – 4,4 kW

Energiklass A+

5 års garanti

Inbyggd WiFi

R32 köldmedium

ECO klassad

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

GREE Luft-luftvärmepump
Pular Nordic 35
UPPVÄRMNING
Värmeeffekt (nominell): 0,9 – 4,7 (3,8) kW
Driftområde: -25 ∞ +30°C
SCOP-värmeeffekt: 4,1 KW
Energiklass: A+
KYLA
Kyleffekt (nominell): 0,9 – 4,4 (3,5) kW
Driftområde: -15 ∞ +50°C
SEER-kylfaktor: 7,1 kW
Energiklass: A++
INOMHUSDELEN
Mått, h x b x d: 293 x 825 x 196 mm
Vikt: 9,5 kg
Ljudnivå (min-max): 24 – 41 dB
Luftflöde (min-max): 390-680
IP-klass: IP20
UTOMHUSDEL
Mått h x b x d: 550 x 732 x 330 mm
Vikt: 24,5 kg
Ljudnivå (1 m avstånd): 52 dB
IP-klass: IP24
Rekommenderad säkring: 13 A
INSTALLATIONSDATA
Rördimension, vätska: 6,35 (1/4”) mm
Rördimension, gas: 9,52 mm (3/8”)
Max rörlängd: 15 m
Max nivåskillnad: 10 m
Spänning: 230 V, 1/50 Fas/Hz
Köldmedium: R32 (0,57kg)

DOKUMENTATION

BROSCHYR

AMBER 25/35

BROSCHYR

PULAR NORDIC 35

BROSCHYR

AMBER 25/35

PRODUKTBLAD
PULAR NORDIC 35

 

BROSCHYR

AMBER 25/35

ERP RAPPORT
PULAR NORDIC 35

 

BROSCHYR

AMBER 25/35

ENERGIKLASS
PULAR NORDIC 35

Tryggt köp i upp till 16 år!

Vi på Scanmont vill att du ska känna dig trygg när du köper en värmepump ifrån oss. Tillsammans med försäkringsförmedlaren Arctic erbjuds du därför en trygghetsförsäkring på din värmepump.

Upp till 16 års trygghet på din luftvärmepump

Vi vill ge dig ett erbjudande om att förlänga din trygghet efter att den 5-åriga garantin upphör att gälla på din luftvärmepump. Om värmepumpen registreras i samband med installationen kommer du som ägare till luftvärmepumpsanläggningen få ett försäkringserbjudande minst 1 månad innan din garanti går ut. Väljer du att teckna försäkringen, tar den vid när den 5-åriga garantin tar slut och täcker plötsliga och oförutsedda inifrån kommande maskinskador. Försäkringen går att förnya årsvis 1 år i taget, fram tills värmepumpen är 16 år gammal.

Hur fungerar försäkringen?

Försäkringen är ett komplement till din ordinarie hem- och villaförsäkring och ger dig ett skydd genom att ersätta den självrisk och det åldersavdrag som din hem- och villaförsäkring drar av vid skada. När hem- och villaförsäkringen ersätter en maskinskada får du som privatperson själv betala självrisk och åldersavdrag. Självrisken är som regel konstant men åldersavdraget ökar för varje år. Drabbas du av en skada kan därför din kostnad bli hög. Med trygghetsförsäkringen har du möjlighet att få avdragen åter.

FYRA ENKLA STEG FÖR ATT KÖPA VÄRMEPUMP

TA KONTAKT

Fyll i formuläret för gratis hembesök och skicka det till oss. Vi kommer att vidarebefordra din information till den auktoriserade Scanmont återförsäljaren i ditt område. Du kan även kontakta en återförsäljare nära dig.

EXPERTBEDÖMNING

En expert hjälper dig att skaffa en lämplig luftvärmepump och placera den rätt. På så sätt får du ut det mesta av din enhet och sparar mest på din värmepump.

NYCKELFÄRDIGT

Installationsföretaget tar fram pumpen, installerar den på en dag och instruerar om korrekt användning av enheten. Installation av pålitlig fackman garanterar att resultatet blir snyggt och att garantivillkor uppfylls.

NJUT AV RESULTATET

En rätt dimensionerad och installerad luftvärmepump kommer att hålla och leverera under lång tid.

SCANMONT ÅTERFÖRSÄLJARE

Scanmonts duktiga återförsäljare finns i hela landet. De ger dig råd och hjälper dig att hitta rätt värme- eller energilösning till företaget eller ditt hem.

ÅTERFÖRSÄLJARE MED ERFARENHET

Alla våra återförsäljare har kunskap om värmepumpar och många har mångårig erfarenhet. De förstår vikten av att en värmepump har rätt egenskaper, fördelar och tillbehör för att möta dina behov. Vissa återförsäljare är auktoriserade och utbildade i vårt sortiment, de har extra bred kunskap om allt som gäller Scanmonts produkter och tillbehör.

FRÅN VÅRA AUKORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE KAN DU FÖRVÄNTA DIG:

KUNSKAP
Våra återförsäljare har en hög nivå av kunskap och kan hjälpa dig att identifiera dina behov och göra rätt val.

PROFESSIONALITET
Återförsäljaren säkerställer att produkten har en hög kvalitet och att den fungerar som den ska.

FÖRTROENDE
Våra återförsäljare kommer att vara med dig från start till mål och se till att du får den information och hjälp som du behöver.