FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR SCANMONT

Scanmont växer och vårt utbud av kvalitetsprodukter tar mer plats på marknaden.

Vad glada vi blir av att du är intresserad av att bli återförsäljare. Vi vill att Scanmont ska växa tillsammans med ett professionellt återförsäljarnätverk och vara tillgängligt för många och ser gärna fler återförsäljare och samarbetspartners på marknaden i hela landet.

Du är välkommen att fylla i, och skicka in din ansökan. För att vi ska få en tydlig bild över din verksamhet så önskar vi svar på nedan frågor. Så snart vi har fått in din ansökan, så går vi igenom den. Vi hör av oss med besked och mer information inom några dagar.

Vi ser fram emot din ansökan!

SCANMONTS KUNDER

Scanmonts kunder finns i hela landet. De söker råd och hjälp att hitta rätt värme- eller energilösning till företag eller ditt hem och bostäder eller fritidsboende.

KUNDER MED ERFARENHET

Många kunder har kunskap om värmepumpar och många har mångårig erfarenhet av att nyttja dessa. De förstår vikten av att en värmepump har rätt egenskaper, fördelar och tillbehör för att möta deras behov. Som återförsäljare får du möjlighet att möte både erfarna kunder och förstagångsköpare.

Som återförsäljare kan du bli auktoriserad och utbildad i vårt sortiment, det ger en extra bred kunskap om allt som gäller Scanmonts produkter och tillbehör.

VÅRA NYA OCH GAMLA KUNDER SKA KUNNA FÖRVÄNTA SIG:

KUNSKAP
Våra återförsäljare har en hög nivå av kunskap och kan hjälpa kunder att identifiera behov och göra rätt val.

PROFESSIONALITET
Återförsäljaren säkerställer att produkten har en hög kvalitet och att den fungerar som den ska.

FÖRTROENDE
Våra återförsäljare är med kunden från start till mål och ser till att de får den information och hjälp som behövs.