FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FLÄKTKONVEKTORER

Istället för element

Man kan beskriva en fläktkonvektor som en högeffektiv vattenradiator med inbyggd fläkt som både kan kyla och värma.

Fläktkonvektorer är ett perfekt alternativ för hus med direktverkande el där man funderar på att byta ut detta till ett vattenburet värmesystem tillsammans med ex. en värmepump. Det är i regel både billigare och effektivare att installera fläktkonvektorer istället för element. Ju högre värmekapacitet fläktkonvektorn har desto lägre kan vattentemperaturen vara.

Fläktkonvektorer fungerar utmärkt för stora ytor med öppen planlösning som t.ex. kontor, restauranger eller butikslokaler. Det som är viktigt att tänka på med fläktkonvektorer är dess placering eftersom placeringen av konvektorerna påverkar energibesparingen.

LUFT-VATTENVÄRMEPUMPAR FÖR OMGÅENDE LEVERANS

Vi på Scanmont har välfyllda lager med värmepumpar från bl.a. Gree för omgående leverans.
Hitta din närmaste återförsäljare eller kontakta oss för mer information och offert.

FYRA ENKLA STEG FÖR ATT KÖPA VÄRMEPUMP

TA KONTAKT

Fyll i formuläret för gratis hembesök och skicka det till oss. Vi kommer att vidarebefordra din information till den auktoriserade Scanmont återförsäljaren i ditt område. Du kan även kontakta en återförsäljare nära dig.

EXPERTBEDÖMNING

En expert hjälper dig att skaffa en lämplig luftvärmepump och placera den rätt. På så sätt får du ut det mesta av din enhet och sparar mest på din värmepump.

NYCKELFÄRDIGT

Installationsföretaget tar fram pumpen, installerar den på en dag och instruerar om korrekt användning av enheten. Installation av pålitlig fackman garanterar att resultatet blir snyggt och att garantivillkor uppfylls.

NJUT AV RESULTATET

En rätt dimensionerad och installerad luftvärmepump kommer att hålla och leverera under lång tid.

HUR FUNGERAR LUFTVÄRMEPUMPAR?

En luftvärmepump hämtar sin energi från uteluften genom ett utomhusaggregat vilket gör att verkningsgraden varierar med utetemperaturen. I en luftvärmepump finns det ett köldmedium, vanligt idag är R32 och det är köldmediumet som i värmepumpens slutna system hettas upp i utomhusaggregatet och som i inomhusdelen överför sin värme till inomhusluften. För att montera pumpen krävs att installatören är F-gas certifierad.

Med en luftvärmepump kan du idag göra betydande energibesparingar och din vinst blir bara större vid uppvärmning under en längre tid. Om du väljer att ha den uppkopplad mot WiFi innebär det att du lätt kan styra dess funktioner i din mobil. Du kan lätt ändra temperatur eller sätta på/stänga av den när du vill.

Genom att trycka på länken här under kan vi visa mer ingående hur en luftvärmepump fungerar innan du köper din nya investering och hur den värmer upp ditt hem eller butik.