FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

VÄRMEFÖRFLYTTARE

Värmeförflyttare som flyttar värme och kyla på ett effektivt sätt. Nu finns det äntligen en värmeförflyttare som gör skillnad. Jämfört med många andra produkter som finns på marknaden flyttar Mobair 4100 mer än dubbelt så mycket luft. Mobair 4100 är en värmeförflyttare som energieffektivt transporterar den varma eller kalla luften jämt till olika rum. Mobair 4100 är en finsk, patenterad kvalitetsprodukt.

(OBS! Klickar du på bilden så förstoras den)

EN VÄRMEFÖRFLYTTARE GÖR SKILLNAD

Mobair, 25 års erfarenhet av problemfri och lätt installerad ventilation. Mobair 4100 är en unik värmeförflyttare som energieffektivt sprider den varma eller kalla luften jämt till olika rum. Mobair 4100 kan förflytta luften som en värmepump eller kamin producerar till andra rum, så de svala utrymmena värms upp. På sommaren kan tex sval luft som produceras av en värmepump förflyttas till sovrummet. Mobair 4100 värmeförflyttare kan användas hemma eller på kontor – överallt där man vill ta nytta av luftcirkulationen och förbättra luftkvaliteten.

MOBAIR 4100-VÄRMEFÖRFLYTTAREN

EFFEKTIV

Mobair 4100 förflyttar luft effektivt. Med hjälp av värmeförflyttaren kan uppvärmnings- och nedkylningsegenskaperna av en luftvärmepump utnyttjas i fler rum i ett hus. Ett enkelt och effektivt sätt att minska kostnaderna.

TYST

Det stora hålet för luftintag åstadkommer en låg fläkteffekt, som påverkar ljudnivån. En låg ljudnivå är betydande med tankte på användningsbekvämligheten.

STILIG DESIGN

Mobair 4100 har snygg design som passar utmärkt till inredningen och kan tex placeras ovanför dörren, där det endast är gallret som syns. Gallret är designat så att luftflöden från apparaten sprids via taket till andra rummet.

LÄTT ATT INSTALLERA

Mobair 4100 värmeförflyttaren är lätt att installera. Fläktmaskinen ryms innanför den normala mellanväggen och det enda som syns är gallret. Om innerdörren inte kan stå på glänt måste ett luftgaller installeras.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Värmeförflyttare
Mobair 4100
Mobair 4100
Luftflöde: 72 m3/h
Ström: 8,5V DC, 4W, transformator direkt i vägguttag.
Ljudnivå: 25 dBA
Tillverkad i : Finland
Arbetstemperatur: -10 till +70 grader C
Medföljer: 2 st galler i vitlackerad plåt

SCANMONT ÅTERFÖRSÄLJARE

Scanmonts duktiga återförsäljare finns i hela landet. De ger dig råd och hjälper dig att hitta rätt värme- eller energilösning till företaget eller ditt hem.

ÅTERFÖRSÄLJARE MED ERFARENHET

Alla våra återförsäljare har kunskap om värmepumpar och många har mångårig erfarenhet. De förstår vikten av att en värmepump har rätt egenskaper, fördelar och tillbehör för att möta dina behov. Vissa återförsäljare är auktoriserade och utbildade i vårt sortiment, de har extra bred kunskap om allt som gäller Scanmonts produkter och tillbehör.

FRÅN VÅRA AUKORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE KAN DU FÖRVÄNTA DIG:

KUNSKAP
Våra återförsäljare har en hög nivå av kunskap och kan hjälpa dig att identifiera dina behov och göra rätt val.

PROFESSIONALITET
Återförsäljaren säkerställer att produkten har en hög kvalitet och att den fungerar som den ska.

FÖRTROENDE
Våra återförsäljare kommer att vara med dig från start till mål och se till att du får den information och hjälp som du behöver.