FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Gree värmepumpar är effektiva i kalla temperaturer

OM SCANMONT

Vi på Scanmont AB har som affärsidé att erbjuda våra kunder beprövade värmepumpar av hög kvalitet och till konkurrenskraftiga priser samt villkor. Vi har en lång och gedigen erfarenhet, i över 35 år har vi försett den nordiska marknaden med våra värmepumpar av hög kvalitet.

Scanmont AB är dotterbolag till Scanoffice OY som är Nordens största grossist av luft-luftvärmepumpar. Vi erbjuder enbart produkter som är väl testade och bland varumärkena återfinns bl.a. GREE och Toshiba. Tack vare vår långa erfarenhet och samlade kunskap inom branschen, kan du som kund känna trygg med ditt val av värmepumpsleverantör.

Vårt sortiment är väl anpassat för den nordiska marknaden samt klimatet. Vi har alltid värmepumpar redo för snabb och säker leverans till våra kunder i hela Norden. Vi på Scanmont vill vara det trygga valet i branschen och erbjuder därför värmepumpar från välkända kvalitetsmärken, god support från våra erfarna tekniker ifall du behöver hjälp, säkra leveranser genom att alltid ha produkterna på lager, men även lång erfarenhet och bred samlad kunskap.

Vårt moderbolag i Finland har funnits sedan 1984 och är välkänt för sin höga kvalitet på både produkter, installation samt servicen av värmepumpar. Våra medarbetare har stor kunskap om våra värmepumpar och lång erfarenhet i branschen. De är experter på det dom gör och kan ge er en trygghet när ni ska välja den bästa värmepumpen för just er bostad eller fastighet.

Läs mer om Scanmont och Scanoffice eller kontakta din närmaste återförsäljare för mer information om vårt sortiment.

SCANMONT PERSONAL

Här hittar du kontaktuppgifter till våra proffs inom värmepumpar och solenergi.

Anders Edvinsson

Anders Edvinsson

Försäljningschef Värmepumpar

Scanmont AB
031-788 17 24

Patrik Hillman

Patrik Hillman

Säljare Norr Värmepumpar

Scanmont AB
031-788 17 25

Jimmy Strigér

Jimmy Strigér

Säljare Öst Värmepumpar

Scanmont AB
031-788 17 28

Madelene Olsson

Madelene Olsson

Administration / Innesälj

Scanmont AB
031-26 00 04

Irma Wester

Irma Wester

Administration / Innesälj

Scanmont AB
031-26 00 04

Anders Blomkvist

Anders Blomkvist

Country Manager

Scanmont AB / Scanvarm Oy