fbpx

Om oss

Vi kan värmepumpar

Scanmont AB i Partille, strax utanför Göteborg, är ett dotterbolag till Scanoffice OY i Finland. Scanoffice är Nordens största grossist av luft-luftvärmepumpar.

Scanmonts affärsidé är att erbjuda beprövade produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser och villkor. Genom ett väl anpassat sortiment av ständigt lagerhållna produkter, erbjuder vi snabba och säkra leveranser till kunder i hela Norden.

Scanmont ger dig trygghet

Lång erfarenhet

Vår samlade kunskap och erfarenhet av värmepumpsbranschen är gedigen och lång. Som kund till oss kan du känna dig trygg i att vi vet vad vi gör och kan ge dig de bästa råden angående uppvärmningen i ditt hus. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig på bästa sätt.

Scanmonts medarbetare har lång erfarenhet i branschen och ypperlig kunskap om produkterna. Moderbolaget i Finland är välkänt för kvalitet från installation till service och firade 30 år, 2014.

Säkra leveranser

Genom att ha ett väl anpassat sortiment av ständigt lagerhållna produkter, erbjuder vi snabba och säkra leveranser till kunder i hela Norden.

God support

Våra erfarna tekniker kan ge dig snabb och kunnig support om du behöver hjälp inför, under eller efter en installation.

Boka gratis hembesök