FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

GREE CONSOLE GOLVMODELL LUFTVÄRMEPUMP

Är ett perfekt val när det inte finns möjlighet för en traditionell vägghängd inomhusdel. Console blåser ut luften på ovansidan men med ett enkelt knapptryck på inomhusdelen blåser den även ut luften ur det nedre utblåset. På så sätt får man en jämt fördelad värme. På sommaren när luftkonditioneringen används riktas det svala luftflödet uppåt, vilket är optimalt när värmepumpen används som AC. Eftersom den varma luften stiger och Console blåser den svala luften uppåt blandas dessa och en behaglig temperatur uppnås.

(OBS! Klickar du på bilden så förstoras den)

FUNGERAR VÄL FÖR KYLNING

GREE Console golvmodell luftvärmepump är en vit, smäcker och stilren inomhusdel, just med tanke på att den ska smälta in fint i de ljusa nordiska hemmen. Console passar även utmärkt som luftkonditionering till kontorsutrymmen.

I FEEL-FUNKTION FÖR JÄMN VÄRME

GREEs kvalitativa och lättanvända fjärrkontroll innehåller den unika I Feel-funktionen, en temperatursensor, som med en knapptryckning mäter och reglerar rumstemperaturen runtom fjärrkontrollen och inte vid golvnivå där inomhusenheten är installerad.

Denna funktion kombinerad med 1 Hz styrteknologi möjliggör en jämn och behaglig temperatur. Den avancerade inverterteknologin möjliggör ett värmespann av 0,6 kW – 4,7 kW, som garanterar en jämn och behaglig inomhustemperatur. GREE Console har även funktionen underhållsvärme 8 C.

8°C uppvärmningsfunktion:

Tryck i uppvärmningsläget samtidigt på knapparna ”TEMP” och ”CLOCK” för att starta 8°C uppvärmningsfunktionen. När funktionen är startad visas på skärmen ikonerna ”($) ” och ”8°C”, apparaten håller uppvärmningsläget i läget 8°C. Tryck igen samtidigt på knapparna ”TEMP” och”CLOCK” för att häva funktionen.

ÖVERSIKT PÅ GREE CONSOLE GOLVMODELL FUNKTIONER

Console Golvmodell 35 upp till 120 kvm

Console Golvmodell – 4,7 kW

Console Golvmodell – 4,0 kW

Energiklass A++

5 års garanti

Inbyggd WiFi

R32 köldmedium

ECO klassad

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

GREE Luft-luftvärmepump
Console Golvmodell
UPPVÄRMNING
Värme effekt (nominell): 0,6 – 4,7 kW (3,7)
Användningstemperaturområde: -20 ∞ +24 °C
SCOP-värmefaktor: 3,8
Energiklass: A
KYLA
Kyleffekt (nominell): 0,6 – 4,0 kW (3,5)
Användningstemperaturområde: -7 ∞ +43 °C
SEER-kylfactor: 5,6
Energiklass: A+
INOMHUSDELEN
Mått, h x b x d: 600x700x215 mm
Vikt: 15 kg
Ljudtrycknivå (min-max): 26 – 42 dB(A)
Luftflöde (min-max): 280-600 m3/h
Nominell ström: 0,15 A
UTOMHUSDEL
Mått, h x b x d: 540x848x320 mm
Vikt: 34 kg
Ljudtrycknivå max (1 m avstånd): 54 dB(A)
IP-klass Moisture class: IP24
Nominell ström, max: 6,2 A
INSTALLATIONSDATA
Rördimension, vätska: 6,35 mm (1/4”)
Rördimension, gas: 9,52 mm (3/8”)
Max rörlängd: 20 m
Max nivåskillnad: 10 m
Spänning: 230 V, 1/50 Fas/Hz
Köldmedie typ/kg: R32 (0,75 kg)

DOKUMENTATION

BROSCHYR

AMBER 25/35

BROSCHYR

CONSOLE GOLVMODELL

BROSCHYR

AMBER 25/35

PRODUKTBLAD
CONSOLE GOLVMODELL

 

BROSCHYR

AMBER 25/35

ERP RAPPORT
CONSOLE GOLVMODELL

 

BROSCHYR

AMBER 25/35

ENERGIKLASS
CONSOLE GOLVMODELL

Tryggt köp i upp till 16 år!

Vi på Scanmont vill att du ska känna dig trygg när du köper en värmepump ifrån oss. Tillsammans med försäkringsförmedlaren Arctic erbjuds du därför en trygghetsförsäkring på din värmepump.

Upp till 16 års trygghet på din luftvärmepump

Vi vill ge dig ett erbjudande om att förlänga din trygghet efter att den 5-åriga garantin upphör att gälla på din luftvärmepump. Om värmepumpen registreras i samband med installationen kommer du som ägare till luftvärmepumpsanläggningen få ett försäkringserbjudande minst 1 månad innan din garanti går ut. Väljer du att teckna försäkringen, tar den vid när den 5-åriga garantin tar slut och täcker plötsliga och oförutsedda inifrån kommande maskinskador. Försäkringen går att förnya årsvis 1 år i taget, fram tills värmepumpen är 16 år gammal.

Hur fungerar försäkringen?

Försäkringen är ett komplement till din ordinarie hem- och villaförsäkring och ger dig ett skydd genom att ersätta den självrisk och det åldersavdrag som din hem- och villaförsäkring drar av vid skada. När hem- och villaförsäkringen ersätter en maskinskada får du som privatperson själv betala självrisk och åldersavdrag. Självrisken är som regel konstant men åldersavdraget ökar för varje år. Drabbas du av en skada kan därför din kostnad bli hög. Med trygghetsförsäkringen har du möjlighet att få avdragen åter.

FYRA ENKLA STEG FÖR ATT KÖPA VÄRMEPUMP

TA KONTAKT

Fyll i formuläret för gratis hembesök och skicka det till oss. Vi kommer att vidarebefordra din information till den auktoriserade Scanmont återförsäljaren i ditt område. Du kan även kontakta en återförsäljare nära dig.

EXPERTBEDÖMNING

En expert hjälper dig att skaffa en lämplig luftvärmepump och placera den rätt. På så sätt får du ut det mesta av din enhet och sparar mest på din värmepump.

NYCKELFÄRDIGT

Installationsföretaget tar fram pumpen, installerar den på en dag och instruerar om korrekt användning av enheten. Installation av pålitlig fackman garanterar att resultatet blir snyggt och att garantivillkor uppfylls.

NJUT AV RESULTATET

En rätt dimensionerad och installerad luftvärmepump kommer att hålla och leverera under lång tid.

SCANMONT ÅTERFÖRSÄLJARE

Scanmonts duktiga återförsäljare finns i hela landet. De ger dig råd och hjälper dig att hitta rätt värme- eller energilösning till företaget eller ditt hem.

ÅTERFÖRSÄLJARE MED ERFARENHET

Alla våra återförsäljare har kunskap om värmepumpar och många har mångårig erfarenhet. De förstår vikten av att en värmepump har rätt egenskaper, fördelar och tillbehör för att möta dina behov. Vissa återförsäljare är auktoriserade och utbildade i vårt sortiment, de har extra bred kunskap om allt som gäller Scanmonts produkter och tillbehör.

FRÅN VÅRA AUKORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE KAN DU FÖRVÄNTA DIG:

KUNSKAP
Våra återförsäljare har en hög nivå av kunskap och kan hjälpa dig att identifiera dina behov och göra rätt val.

PROFESSIONALITET
Återförsäljaren säkerställer att produkten har en hög kvalitet och att den fungerar som den ska.

FÖRTROENDE
Våra återförsäljare kommer att vara med dig från start till mål och se till att du får den information och hjälp som du behöver.