FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FJÄRRSTYRNING VÄRMEPUMP

Reglera värmen hemma när du är bortrest. AirPatrol Nordic använder GSM-nätverket för att du enkelt skall kunna styra din AC- eller värmepump vilket gör AirPatrol idealiskt för sommarhus som finns på avlägsna platser. Den är speciellt designad för nordiska värmepumpar.

INNOVATIV FJÄRRSTYRNING AV VÄRMEPUMP VIA MOBILEN

AirPatrol Nordic kan ligga/sitta var som helst i närheten av luftvärmepumpens inomhusdel. De starka infraröda LED-ljusen skapar starka signaler, vilket ger effektivitet samt funktionssäkerhet. Anläggningen kan styras på många olika sätt. För iPhone och Android finns egna gratis applikationer som man enkelt laddar ned via nätet. Med andra typer av telefoner kan anläggningen styras via SMS. Du får larm via sms vid för låg temperatur i rummet eller vid ett strömavbrott.

Det som behövs för börja använda Airpatrol Nordic är ett laddat kontantkort(2G/3G) från valfri operatör. AirPatrol Nordic är designad och tillverkad i EU samt är testad i Nordiska länder för att garantera funktionen med god kvalitet.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

AIRPATROL version 2
Batteriet är ett litium-jonbatteri 950mAh
Laddas via standard mikro-USB-adapter
Storlek (h x b x d) 18x76x76 mm
Vikt (utan adapter) 70 g
TOM

AMBER 25/35

PRODUKTBLAD
KING POST

SCANMONT ÅTERFÖRSÄLJARE

Scanmonts duktiga återförsäljare finns i hela landet. De ger dig råd och hjälper dig att hitta rätt värme- eller energilösning till företaget eller ditt hem.

ÅTERFÖRSÄLJARE MED ERFARENHET

Alla våra återförsäljare har kunskap om värmepumpar och många har mångårig erfarenhet. De förstår vikten av att en värmepump har rätt egenskaper, fördelar och tillbehör för att möta dina behov. Vissa återförsäljare är auktoriserade och utbildade i vårt sortiment, de har extra bred kunskap om allt som gäller Scanmonts produkter och tillbehör.

FRÅN VÅRA AUKORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE KAN DU FÖRVÄNTA DIG:

KUNSKAP
Våra återförsäljare har en hög nivå av kunskap och kan hjälpa dig att identifiera dina behov och göra rätt val.

PROFESSIONALITET
Återförsäljaren säkerställer att produkten har en hög kvalitet och att den fungerar som den ska.

FÖRTROENDE
Våra återförsäljare kommer att vara med dig från start till mål och se till att du får den information och hjälp som du behöver.