FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Energilösningar med flexibla betalningsmetoder

Söker du lägre boendekostnader, bekväm uppvärmning och ren energiproduktion? Känns dock investeringen i energirenovering av hemmet för stor för att betala på en gång? Med Wasa Kredit kan du få en energilösning direkt och betala för den först senare. Du kan betala tillbaka finansieringen per månad så mycket som passar din situation.

Betala för dina inköp med besparingar från lägre energiräkningar

Flexibel finansiering gör upphandlingen av energirenovering snabb och bekymmersfri. En värmepump eller solenergisystem installerat i ditt hem börjar generera besparingar direkt efter driftsättning och betalar sig snabbt. Dina månatliga utgifter kommer inte nödvändigtvis att öka alls, men du kan förkorta lånet med besparingar från lägre energiräkningar.

Våra expertåterförsäljare hjälper dig att beräkna hur mycket minskad energiförbrukning du sparar årligen. På så sätt kan du enkelt mäta finansieringen som krävs för investeringen.

Finansiering av luftvärmepump är överkomlig

När du skaffar en luftvärmepump på avbetalning kan du använda den snabbt och enkelt. Luftvärmepumpsinvesteringen betalar sig på bara några år. Du kan spara upp till mer än 50 procent på uppvärmningskostnaderna för din oljeeldade eller direktelektriska lägenhet! Att kyla lokalerna med en luftvärmepump är också prisvärt.

Luft-vattenvärmepump enkelt med delbetalning

Du kan snabbt betala tillbaka finansieringen av luft-vattenvärmepumpen när du väljer enheten från våra energieffektiva modeller. Smarta funktioner maximerar energieffektiviteten för uppvärmning, vilket också återspeglas i din elräkning.

Hållbar bergvärme – med finansiering kan en bergvärmepump användas direkt

En bergvärmepump är ett utmärkt val för uppvärmning: den är extremt billig att använda och håller upp till mer än 20 år. Med SOG-finansiering kan du använda bergvärmepumpen direkt. Du kan betala lånet med de besparingar du får av uppvärmningskostnaderna.

Solpaneler med finansiering för taket snabbt

Med solpaneler producerar du el mer självförsörjande och du behöver inte oroa dig för stigande elpriser. Panelerna producerar bra även under finska förhållanden och håller i tiotals år. Vår återförsäljare hjälper dig att dimensionera systemet rätt och ger dig råd om hur du ansöker om finansiering.

SCANMONT ÅTERFÖRSÄLJARE

Scanmonts duktiga återförsäljare finns i hela landet. De ger dig råd och hjälper dig att hitta rätt värme- eller energilösning till företaget eller ditt hem.

ÅTERFÖRSÄLJARE MED ERFARENHET

Alla våra återförsäljare har kunskap om värmepumpar och många har mångårig erfarenhet. De förstår vikten av att en värmepump har rätt egenskaper, fördelar och tillbehör för att möta dina behov. Vissa återförsäljare är auktoriserade och utbildade i vårt sortiment, de har extra bred kunskap om allt som gäller Scanmonts produkter och tillbehör.

FRÅN VÅRA AUKORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE KAN DU FÖRVÄNTA DIG:

KUNSKAP
Våra återförsäljare har en hög nivå av kunskap och kan hjälpa dig att identifiera dina behov och göra rätt val.

PROFESSIONALITET
Återförsäljaren säkerställer att produkten har en hög kvalitet och att den fungerar som den ska.

FÖRTROENDE
Våra återförsäljare kommer att vara med dig från start till mål och se till att du får den information och hjälp som du behöver.