FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Q cell solcellsmodul

Överstiger 20 % effektivitet

Hanwha Q CELLS är ett välkänt företag inom solenergiindustrin som tillverkar solceller och solenergiprodukter. Det är en del av Hanwha Group, en sydkoreansk konglomeratkoncern med verksamhet inom olika branscher.

Q CELLS fokuserar på tillverkning av högeffektiva solceller och solmoduler. De erbjuder olika typer av solpaneler, inklusive monokristallina och polykristallina solceller, samt solpaneler med Q.ANTUM-teknik som syftar till att förbättra effektiviteten och prestandan hos deras produkter. Q.ANTUM DUO Z är en teknik med en nollgapcell ökar modulens effektivitet upp till 20,8 %.

Företaget är engagerat i forskning och utveckling av innovativa solenergilösningar och är en av de ledande aktörerna inom solenergiindustrin internationellt. De har levererat sina produkter till både kommersiella och privata kunder runt om i världen.

Det mest exakta testprogrammet i branschen

Q CELLS är den första solpanelstillverkaren som klarar branschens mest omfattande kvalitetsprogram: den nya “Quality Controlled PV” från det oberoende certifieringsorganet TÜV Rheinland.

Innovativ väderbeständig teknik

Optimalt utbyte oavsett väder, utmärkt i svagt ljus och olika temperaturer. Hållbar prestanda och långsiktig garanterad inkomst. Anti LeTID Technology, Anti PID Technology2, Hot-Spot Protect. Tål extrema väderförhållanden och panelens ram är en aluminiumlegering, som är certifierad för stora mängder snö (5400 Pa) och vindlaster (3600 Pa).

En pålitlig investering

Inkluderar en 25-årig produktgaranti och en 25-årig linjär prestandagaranti. Se baksidan av databladet för mer information. Tillförlitligheten hos Hanwha Q CELLS indikeras bland annat av att företaget levererar fler solpaneler till taken på småhus i USA än någon annan tillverkare.

DOKUMENTATION

TOM
BROSCHYR

Q CELLS

FYRA ENKLA STEG TILL SOLPANELER

Elräkningen sänks

Solpaneler är en lönsam investering. Under året genererar de upp till 5–20 procent av det belopp du investerar i dem och tjänar dig i decennier.

Du sparar 5000–25000 kr per år på din elräkning.

Bostadens värde ökar

Genom att investera i solpaneler ökar du inte bara din bostads värde idag, utan också framtida intresse för solel. Solfångare ger en betydande ökning av värdet på både ditt hus och fritidshus. Med stigande popularitet för hållbara energilösningar blir solpaneler en attraktiv tillgång som kan gynna dig ekonomiskt på lång sikt.

I samklang med naturen

Naturen tackar dig när du väljer solpaneler för utsläppsfri elproduktion och respekt för miljön. Varje installerad solpanel är ett betydelsefullt steg mot en hållbar och ljus framtid. Genom att producera din egen rena el stödjer du både naturens hälsa och skapar en positiv miljöpåverkan för kommande generationer.

Du producerar energi utan ansträngning

Att skaffa solel på din bostad innebär att du kan producera din egen el utan ansträngning. Solpanelerna omvandlar solens energi till elektricitet, vilket ger en bekväm och hållbar lösning för att möta ditt energibehov.

SCANMONT ÅTERFÖRSÄLJARE

Scanmonts duktiga återförsäljare finns i hela landet. De ger dig råd och hjälper dig att hitta rätt värme- eller energilösning till företaget eller ditt hem.

ÅTERFÖRSÄLJARE MED ERFARENHET

Alla våra återförsäljare har kunskap om värmepumpar och många har mångårig erfarenhet. De förstår vikten av att en värmepump har rätt egenskaper, fördelar och tillbehör för att möta dina behov. Vissa återförsäljare är auktoriserade och utbildade i vårt sortiment, de har extra bred kunskap om allt som gäller Scanmonts produkter och tillbehör.

FRÅN VÅRA AUKORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE KAN DU FÖRVÄNTA DIG:

KUNSKAP
Våra återförsäljare har en hög nivå av kunskap och kan hjälpa dig att identifiera dina behov och göra rätt val.

PROFESSIONALITET
Återförsäljaren säkerställer att produkten har en hög kvalitet och att den fungerar som den ska.

FÖRTROENDE
Våra återförsäljare kommer att vara med dig från start till mål och se till att du får den information och hjälp som du behöver.