FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Hyundai solcellsmodul

Hyundai Solar är en del av Hyundai Green Energy-koncernen och är en tillverkare av solceller och solenergiprodukter. De erbjuder ett brett utbud av solceller och solpaneler för både kommersiella och privata solenergianläggningar. Hyundai Solar har etablerat sig som en betydande aktör inom solenergiindustrin och strävar efter att erbjuda högkvalitativa solenergilösningar. Deras produkter inkluderar både monokristallina och polykristallina solceller.

Företaget är en del av den globala Hyundai-koncernen, som är känd för sin verksamhet inom bilindustrin och andra områden. Genom att använda sin expertis och teknologiska kunskap strävar Hyundai Solar efter att erbjuda innovativa och pålitliga solenergilösningar för sina kunder.

Helt svart nyhet från Scanmont!

Hyundai HiE solpanel är ett utmärkt val när du vill ha en effektiv och vacker solpanel från en välkänd och pålitlig tillverkare. Hyundai Energy Solutions har godkänts för den högsta Tier 1-kategorin, till vilken endast 2 procent av solpanelstillverkarna är godkända. Den svarta solpanelen skapar en vacker yta för både mörka och ljusa tak.

HG SERIE, G12 PERC Shingled G12. Shingel teknik ger hög effektivitet och bättre prestanda även under svåra förhållanden. 430W har 25 års produktgaranti (material och tiilverkning) och 25 års prestandagaranti (linjär garanti efter år 2).

Maximerar installationskapaciteten i begränsat utrymme

  • Anti-LID / PID · Mekanisk hållbarhet
  • Korrisionsbeständig
  • Effektiv i sämre belysning
  • UL / VDE Testlaboratorier
  • Både för hushålls- och kommersiellt bruk

Varför Hyundai solpaneler?

Ny shingled konstruktion

Innovationen som används av Hyundai, den shinglade strukturen, utnyttjar solpanelens yta effektivt. Solcellerna i panelen skärs i tunna skivor och överlappas lite ovanpå varandra, så att det inte blir någon improduktiv yta mellan cellerna. Slutresultatet är också ett vackert enhetligt helt svart utseende.

25 års produkt- och produktionsgaranti

Serious Hyundai garanterar den höga kvaliteten på sina solpaneler genom att ge dem en 25-årig produktgaranti och en produktionsgaranti. Hyundais solpaneler har minst 84,8 % effekt kvar efter 25 år.

Designad för nordliga förhållanden

Hyundais solpaneler är gjorda för att klara varierande väderförhållanden och snöbelastningar i Nordiska klimat. Tack vare sin nya effektiva struktur producerar panelerna elektricitet särskilt bra även när solen inte går upp högt. Hyundai är ett garanterat val!

DOKUMENTATION

TOM
DATABLAD

HYUNDAI

FYRA ENKLA STEG TILL SOLPANELER

Elräkningen sänks

Solpaneler är en lönsam investering. Under året genererar de upp till 5–20 procent av det belopp du investerar i dem och tjänar dig i decennier.

Du sparar 5000–25000 kr per år på din elräkning.

Bostadens värde ökar

Genom att investera i solpaneler ökar du inte bara din bostads värde idag, utan också framtida intresse för solel. Solfångare ger en betydande ökning av värdet på både ditt hus och fritidshus. Med stigande popularitet för hållbara energilösningar blir solpaneler en attraktiv tillgång som kan gynna dig ekonomiskt på lång sikt.

I samklang med naturen

Naturen tackar dig när du väljer solpaneler för utsläppsfri elproduktion och respekt för miljön. Varje installerad solpanel är ett betydelsefullt steg mot en hållbar och ljus framtid. Genom att producera din egen rena el stödjer du både naturens hälsa och skapar en positiv miljöpåverkan för kommande generationer.

Du producerar energi utan ansträngning

Att skaffa solel på din bostad innebär att du kan producera din egen el utan ansträngning. Solpanelerna omvandlar solens energi till elektricitet, vilket ger en bekväm och hållbar lösning för att möta ditt energibehov.

SCANMONT ÅTERFÖRSÄLJARE

Scanmonts duktiga återförsäljare finns i hela landet. De ger dig råd och hjälper dig att hitta rätt värme- eller energilösning till företaget eller ditt hem.

ÅTERFÖRSÄLJARE MED ERFARENHET

Alla våra återförsäljare har kunskap om värmepumpar och många har mångårig erfarenhet. De förstår vikten av att en värmepump har rätt egenskaper, fördelar och tillbehör för att möta dina behov. Vissa återförsäljare är auktoriserade och utbildade i vårt sortiment, de har extra bred kunskap om allt som gäller Scanmonts produkter och tillbehör.

FRÅN VÅRA AUKORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE KAN DU FÖRVÄNTA DIG:

KUNSKAP
Våra återförsäljare har en hög nivå av kunskap och kan hjälpa dig att identifiera dina behov och göra rätt val.

PROFESSIONALITET
Återförsäljaren säkerställer att produkten har en hög kvalitet och att den fungerar som den ska.

FÖRTROENDE
Våra återförsäljare kommer att vara med dig från start till mål och se till att du får den information och hjälp som du behöver.