FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Solpaneler ger Ren energi

Solpaneler fångar upp naturens egen solenergi och omvandlar den till elektricitet. Vi använder el kan värma hushållsvatten och bostadsytor bekvämt, lysa upp ditt hem och ladda din elbil. Med hjälp av solpaneler ökar du din självförsörjning och gör en betydande insats för miljön. Våra solpaneler passar alla fastigheter och till alla tak, även platta tak.

Dyr inköpt el och drastiska prisökningar från elbolagen får dig att tänka på din egen energiförbrukning och vardagliga val. El producerad med fossila bränslen påverkar inte bara ekonomin utan också vår framtid. Med hjälp av solpaneler tar du energiproduktionen i egna händer. Fråga din lokala Scanåterförsäljare mer om hållbar elproduktion!

Produktion av förnybar energi

Solpaneler, även kallade solceller, är elektroniska enheter som omvandlar solens ljusenergi direkt till elektricitet genom en process som kallas photovoltaisk effekt. Denna teknologi möjliggör produktion av förnybar energi från solen och används för att generera el i solenergianläggningar.

Solpaneler är oftast tillverkade av halvledarmaterial, vanligtvis kristallin kisel eller tunnfilmsmaterial. De består av flera solcellsceller som är sammankopplade och skyddade av ett lager av glas och ett ramverk för hållbarhet och skydd.
När solljus träffar solpanelerna absorberar solcellerna fotonerna (ljuspartiklar) och släpper ifrån sig elektroner, vilket skapar en elektrisk ström. Denna likström (DC) går sedan genom en växelriktare som omvandlar den till växelström (AC) som kan användas för att driva elektriska apparater eller levereras till elnätet.

Solpaneler används i olika solenergisystem, inklusive på taket för bostäder och företag, på marken för storskaliga solenergianläggningar, och i mobila applikationer som solpaneler på bilar eller bärbara enheter för att ladda batterier.
Solpaneler är en miljövänlig och förnybar energikälla, och med den teknologiska utvecklingen har deras effektivitet och tillgänglighet förbättrats över tid. De spelar en viktig roll i övergången till en mer hållbar och grön energiframtid.

Varför ska man skaffa solpaneler?

Elräkningen sänks

Solpaneler är en lönsam investering. Under året genererar de upp till 5–20 procent av det belopp du investerar i dem och tjänar dig i decennier.

Du sparar 5000–25000 kr per år på din elräkning.

Bostadens värde ökar

Genom att investera i solpaneler ökar du inte bara din bostads värde idag, utan också framtida intresse för solel. Solfångare ger en betydande ökning av värdet på både ditt hus och fritidshus. Med stigande popularitet för hållbara energilösningar blir solpaneler en attraktiv tillgång som kan gynna dig ekonomiskt på lång sikt.

I samklang med naturen

Naturen tackar dig när du väljer solpaneler för utsläppsfri elproduktion och respekt för miljön. Varje installerad solpanel är ett betydelsefullt steg mot en hållbar och ljus framtid. Genom att producera din egen rena el stödjer du både naturens hälsa och skapar en positiv miljöpåverkan för kommande generationer.

Du producerar energi utan ansträngning

Att skaffa solel på din bostad innebär att du kan producera din egen el utan ansträngning. Solpanelerna omvandlar solens energi till elektricitet, vilket ger en bekväm och hållbar lösning för att möta ditt energibehov.

FYRA ENKLA STEG TILL SOLENERGI

TA KONTAKT

Fyll i formuläret för att boka ett gratis hembesök och skicka det till oss. Vår lokala Scanmont återförsäljare kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Utvärderingsbesök och erbjudande

Våra experter hjälper dig att hitta rätt solpanelssystem för dina behov. Bäst nytta får du när det finns rätt antal solpaneler och de är rätt placerade.

Färdiga solpaneler för ditt tak

Våra solcellspartners tar hand om allt som behövs för inköp och installation av solpaneler från början till slut och guidar dig i användningen av systemet. Tänk på att du även kan ansöka om hushållsavdrag för montering av solpaneler!

NJUT AV RESULTATET

Solpaneler är ett bekymmerslöst sätt att generera energi. De kräver inte mycket underhåll, och vanligtvis räcker det med bara regnvatten för att rengöra dem. Du kan fokusera på att njuta av slutresultatet och självförsörjande energi!

Varför solpaneler från Scanoffice?

Beprövade hållbara solpaneler lämpliga för nordiska förhållanden

Vi importerar endast produkter från solpanelstillverkare som är godkända för världens bästa Tier 1-kategori. Vi har testat våra produkter för att passa nordiska förhållanden och har valt ut komponenterna i våra solpanelssystem utan kompromisser från de bästa operatörerna på området.

De längsta garantierna på marknaden

Som bevis på våra produkters funktionalitet får du en av de längsta garantierna på marknaden. Du får minst 25 års linjär avkastningsgaranti och 12 års produktgaranti för ditt solkraftverk.

Allt du behöver på ett ställe

Du kan enkelt få solpaneler från Scanmonts auktoriserade återförsäljare. De är pålitliga och erfarna proffs som installerar hela systemet utan ansträngning på nyckelfärdig basis och guidar dig i användningen av solpanelerna.

Nordic Sun takfästen med 30 års garanti

Vi använder finska Nordic Sun takmonteringssystem för solenergipaket, som tillverkaren garanterar fungerar med 30 års garanti. Det Magnelis-belagda stålet som används i dem är minst tre gånger mer hållbart än galvaniserat stål.

Hittills fungerar solväxelriktare även vid -30 minusgrader

En växelriktare omvandlar likström till växelström. För att garantera hög kvalitet har växelriktaren 10 års fabriksgaranti.

Trygg elproduktion

Våra solpaneler kommer att förse dig med el i många år framöver. Scanmonts återförsäljare kommer att stödja dig under hela systemets livscykel. Du kan lita på att du alltid får reservdelar och underhåll till ditt system när det behövs.