FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

UNDERKONSTRUKTION

Underkonstruktionen för solceller är den viktigaste strukturella komponenten som håller solpanelerna på plats och säkert monterade på taket eller marken. Det är viktigt att ha en stabil och pålitlig underkonstruktion för att säkerställa att solpanelerna fungerar optimalt och tål olika väderförhållanden.

Det finns olika typer av underkonstruktioner för solceller, beroende på installationsplats och konfiguration. I dagsläget erbjuder vi för takmontering. För takmontering används ofta takmonteringssystem som är utformade för att passa olika taktyper och lutningar. Dessa system inkluderar klämmor, ramar och bultar som fäster solpanelerna på taket utan att skada takmaterialen.

Nordic Sun takmonteringssystem för solpaneler

Nordic Sun® takmonteringssystem för solpaneler är utvecklade för svenska tak och tillverkas i Finland. Varje typ av tak har sina egna takfästen, som är snabba och enkla att installera. Takfästena är tillverkade av hållbart Magnelis-stål och övriga delar är tillverkade av hållbar aluminium. Nordic Sun-systemet har 30 års garanti.

Beskrivning

Panelfästen är lämpliga för 25-40 mm panelramar. Det innebär att de kan användas med nästan alla solpaneler på marknaden. Panelfästena är lätta att fästa på profilskenan. Allt som behövs är en sista åtdragning och panelen är på plats. Det finns idag takfästen för papptak, plåttak med tegelmönster, tegelpannor, falsat plåttak och profilplåttak. Panelfästena finns även i svart och profilskenan är enkel att förlänga med hjälp av systemets skarvstycken.

Magnelis stål – den ultimata lösningen för hållbara system!

Magnelis är en avancerad metallbeläggningsteknologi som revolutionerar byggindustrin. 
Denna teknologi kombinerar zink, aluminium och magnesium för att skapa ett stålmaterial som är extremt motståndskraftigt mot korrosion och väderpåverkan. 
Här är några skäl till varför Magnelis stål är det bästa valet för ditt nästa projekt:
  1. Lång livslängd: Magnelis stål är konstruerat för att hålla i många år, vilket gör det till en ekonomiskt fördelaktig lösning för långsiktiga byggprojekt.
  2. Hållbarhet: Genom att välja Magnelis stål minskar du behovet av underhåll och reparationer över tid, vilket sparar både tid och pengar.
  3. Miljövänligt: Magnelis är tillverkat med miljöhänsyn och minskar koldioxidavtrycket för ditt projekt genom att förlänga materialens livslängd.
  4. Mångsidighet: Detta stål är idealiskt för en mängd olika tillämpningar, inklusive tak, väggar, staket och strukturer.

DOKUMENTATION

TOM
BROSCHYR

NORDIC SUN