FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

ZNShine Solcellsmoduler

Znshine (även känd som Zhejiang Znshine PV-Tech Co., Ltd.) är ett företag som verkar inom solenergiindustrin och specialiserar sig på tillverkning av solceller och solenergiprodukter. Företaget grundades 1988 och har sitt huvudkontor i Kina.

Znshine tillverkar olika typer av solceller, inklusive monokristallina och polykristallina solceller. Deras produkter används i solpaneler för både kommersiella och privata solenergianläggningar runt om i världen.

Som en av de ledande solenergiproducenterna i Kina och globalt, strävar Znshine efter att leverera högkvalitativa och kostnadseffektiva solenergilösningar. Företaget har utvecklat sig till en betydande aktör inom solenergiindustrin och har ett etablerat rykte för tillförlitlighet och produktkvalitet.

 

ZNShine flaggskeppsprodukt

ZNShine Solars flaggskeppsprodukt är en svart dubbelsidig glas-till-glas-panel. ZNShine Solar ZXM7-SHLDD108 är tillverkad av noggrant utvalda material och komponenter, vilket garanterar kvalitet, hållbarhet och effektivitet. Tack vare sina unika egenskaper producerar ZXM7 solpanelen el effektivt även under utmanande förhållanden.

Mer kraft

Den nya dubbelsidiga halvskärningstekniken garanterar en betydligt bättre avkastning än tidigare, även i snöiga förhållanden.

Hög effektivitet

Panelens effektivitet är upp till 20%. Det finns tio separata ledare (samlande skena) på ytan av cellerna, vilket gör cellerna ännu mer effektiva.

Unik grafitbeläggning

Grafitbeläggningen förbättrar ljusgenomsläppligheten och ökar panelens effekt med upp till 2W. Den smutsavvisande grafitbeläggningen förbättrar även rengöringen av solpanelen i regn.

DOKUMENTATION

TOM
DATABLAD

ZNShine

FYRA ENKLA STEG TILL SOLPANELER

Elräkningen sänks

Solpaneler är en lönsam investering. Under året genererar de upp till 5–20 procent av det belopp du investerar i dem och tjänar dig i decennier.

Du sparar 5000–25000 kr per år på din elräkning.

Bostadens värde ökar

Genom att investera i solpaneler ökar du inte bara din bostads värde idag, utan också framtida intresse för solel. Solfångare ger en betydande ökning av värdet på både ditt hus och fritidshus. Med stigande popularitet för hållbara energilösningar blir solpaneler en attraktiv tillgång som kan gynna dig ekonomiskt på lång sikt.

I samklang med naturen

Naturen tackar dig när du väljer solpaneler för utsläppsfri elproduktion och respekt för miljön. Varje installerad solpanel är ett betydelsefullt steg mot en hållbar och ljus framtid. Genom att producera din egen rena el stödjer du både naturens hälsa och skapar en positiv miljöpåverkan för kommande generationer.

Du producerar energi utan ansträngning

Att skaffa solel på din bostad innebär att du kan producera din egen el utan ansträngning. Solpanelerna omvandlar solens energi till elektricitet, vilket ger en bekväm och hållbar lösning för att möta ditt energibehov.

SCANMONT ÅTERFÖRSÄLJARE

Scanmonts duktiga återförsäljare finns i hela landet. De ger dig råd och hjälper dig att hitta rätt värme- eller energilösning till företaget eller ditt hem.

ÅTERFÖRSÄLJARE MED ERFARENHET

Alla våra återförsäljare har kunskap om värmepumpar och många har mångårig erfarenhet. De förstår vikten av att en värmepump har rätt egenskaper, fördelar och tillbehör för att möta dina behov. Vissa återförsäljare är auktoriserade och utbildade i vårt sortiment, de har extra bred kunskap om allt som gäller Scanmonts produkter och tillbehör.

FRÅN VÅRA AUKORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE KAN DU FÖRVÄNTA DIG:

KUNSKAP
Våra återförsäljare har en hög nivå av kunskap och kan hjälpa dig att identifiera dina behov och göra rätt val.

PROFESSIONALITET
Återförsäljaren säkerställer att produkten har en hög kvalitet och att den fungerar som den ska.

FÖRTROENDE
Våra återförsäljare kommer att vara med dig från start till mål och se till att du får den information och hjälp som du behöver.