FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

HT-SAAE Solcellsmoduler

HT-SAAE står för Hefei Top-Solar Science & Technology Co., Ltd., och de är en kinesisk tillverkare av solceller och solenergiprodukter. HT-SAAE är en del av Aerospace Science and Technology Corporation (ASTC), som är en statligt ägd företagsgrupp som bedriver verksamhet inom rymd- och försvarsindustrin i Kina. Inom solenergiindustrin tillverkar HT-SAAE olika typer av solceller och solpaneler, inklusive monokristallina och polykristallina solceller.

De har etablerat sig som en pålitlig solenergiproducent och levererar sina produkter både inom Kina och globalt. HT-SAAE har fokuserat på att förbättra teknologin och effektiviteten hos sina solceller för att möta de växande behoven av förnybar energi.

Historien om HT-S började på 1960-talet, när pålitliga solpaneler behövdes för satelliter. Samma kunnande och kompromisslös kvalitet används fortfarande. HT-S:s helsvarta dubbla glaspanel är en fantastisk syn. Den dubbelsidiga panelen utnyttjar också ljuset som kommer från baksidan av panelen.

De helsvarta solpanelerna på HT-S är lämpliga för alla miljöer. Den enhetliga svarta ytan är tidlöst elegant. HT-54-18X(PD)-F BIFICAL med 12 års produktgaranti 30 års garanti för linjär effekt.

  • Halvskuren cellteknik för att förbättra modulens totala effekt
  • Utformad för högspänningssystem
  • Modulerna ljusmottagningsområde är maximerad för att minska modulens energiförbrukning
  • Mikrobeständig dubbelglasstruktur
  • Certifierad för extrema vind – och snöbelastningar

Dubbel glaskonstruktion håller

I HT-S solpaneler lamineras solcellerna mellan två glasskivor. Glasen skyddar cellerna bra, därför har HT-S-panelerna en lång 30-års fabriksgaranti.

Bästa kvalitet

Våra representanter kontrollerar varje solpanel som tillverkas åt oss redan på fabriken. Råvaror och komponenter granskas också före tillverkning. På så sätt kan vi vara säkra på att de HT-S solpaneler som kommer till oss endast är av bästa kvalitet och att de är tillverkade på ett ansvarsfullt sätt.

DOKUMENTATION

TOM
BROSCHYR

HT-SAAE

FYRA ENKLA STEG TILL SOLPANELER

Elräkningen sänks

Solpaneler är en lönsam investering. Under året genererar de upp till 5–20 procent av det belopp du investerar i dem och tjänar dig i decennier.

Du sparar 5000–25000 kr per år på din elräkning.

Bostadens värde ökar

Genom att investera i solpaneler ökar du inte bara din bostads värde idag, utan också framtida intresse för solel. Solfångare ger en betydande ökning av värdet på både ditt hus och fritidshus. Med stigande popularitet för hållbara energilösningar blir solpaneler en attraktiv tillgång som kan gynna dig ekonomiskt på lång sikt.

I samklang med naturen

Naturen tackar dig när du väljer solpaneler för utsläppsfri elproduktion och respekt för miljön. Varje installerad solpanel är ett betydelsefullt steg mot en hållbar och ljus framtid. Genom att producera din egen rena el stödjer du både naturens hälsa och skapar en positiv miljöpåverkan för kommande generationer.

Du producerar energi utan ansträngning

Att skaffa solel på din bostad innebär att du kan producera din egen el utan ansträngning. Solpanelerna omvandlar solens energi till elektricitet, vilket ger en bekväm och hållbar lösning för att möta ditt energibehov.

SCANMONT ÅTERFÖRSÄLJARE

Scanmonts duktiga återförsäljare finns i hela landet. De ger dig råd och hjälper dig att hitta rätt värme- eller energilösning till företaget eller ditt hem.

ÅTERFÖRSÄLJARE MED ERFARENHET

Alla våra återförsäljare har kunskap om värmepumpar och många har mångårig erfarenhet. De förstår vikten av att en värmepump har rätt egenskaper, fördelar och tillbehör för att möta dina behov. Vissa återförsäljare är auktoriserade och utbildade i vårt sortiment, de har extra bred kunskap om allt som gäller Scanmonts produkter och tillbehör.

FRÅN VÅRA AUKORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE KAN DU FÖRVÄNTA DIG:

KUNSKAP
Våra återförsäljare har en hög nivå av kunskap och kan hjälpa dig att identifiera dina behov och göra rätt val.

PROFESSIONALITET
Återförsäljaren säkerställer att produkten har en hög kvalitet och att den fungerar som den ska.

FÖRTROENDE
Våra återförsäljare kommer att vara med dig från start till mål och se till att du får den information och hjälp som du behöver.