FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

CanadianSolar solceller

Canadian Solar är ett globalt energiföretag med huvudkontor i Kanada som är specialiserat på tillverkning av solceller och solenergilösningar. Företaget grundades 2001 och har sedan dess etablerat sig som en av de ledande aktörerna inom solenergiindustrin.

Canadian Solar tillverkar solceller av hög kvalitet och erbjuder ett brett sortiment av solpaneler för både privata och kommersiella användare. Deras produkter inkluderar monokristallina, polykristallina och tunnfilmsolceller. Företaget erbjuder också kompletta solenergilösningar, inklusive växelriktare, montagesystem och övervakningsutrustning.

Utöver solpaneler och energilösningar är Canadian Solar även involverat i projektutveckling och drift av storskaliga solenergianläggningar runt om i världen. De har en omfattande global närvaro och har levererat solceller och solenergilösningar till olika länder och regioner.

CSI Solar Co., Ltd. levererar kvalitetsprodukter såsom solcellssystemlösningar och tjänster till kunder runt om i världen och är nummer 1 bland panelleverantörer när det gäller kvalitet och prestanda/pris i IHS Module Customer Insight Survey. Ledande projektutvecklare av solceller och tillverkare av solpaneler med över 50 GW installerad panelkapacitet världen över sedan 2001. 25 års förbättrad produktgarnati för både material och tillverkning.

HiKu6 MONO PERC PANEL
CS6R-405Mera effekt

  • Mindre LCOE & systemkostnad
  • Upp till 50% lägre reduktion
  • Bättre prestanda i skugga
  • Pålitligare
  • Lägre intern ström
  • Minimering av mikrosprickor
  • Snöbelastning upp till 5400 Pa
  • Vindbelastning upp till 2400 Pa

För mer info, läs vår broschyr.

Solpanel för effektiv elproduktion

Canadian Solars solpaneler, HiKu-paneler, som representerar den senaste tekniken inom området, använder nu den nya halvskurna tekniken, som garanterar betydligt bättre energiuttag än tidigare, även i molnigt väder.

Halvskurna celler – mindre spillvärme och mer el

De halvskurna cellerna (eller dubbla cellerna) som används i de nya kanadensiska solpanelerna är de senaste tekniska framstegen i utvecklingen av solpaneler. Halvskurna celler är solceller halverade med hjälp av speciell laserteknik. Halva celler producerar bara hälften av den el som en konventionell solcell producerar, vilket gör att solpanelen producerar mindre spillvärme och mer el.

Halverade solceller håller längre

Förutom bättre prestanda har halvskurna celler även en annan betydande fördel jämfört med traditionella solceller, nämligen hållbarhet. På grund av sin mindre storlek är halverade celler starkare och mindre benägna att få mikrosprickor och frakturer. Solpaneler utrustade med halvskurna celler producerar därför elektricitet ännu längre med bibehållen utmärkt effektivitet. Detta bevisas också av den 25-åriga linjära avkastningsgarantin som utlovats av Canadian Solar för sina KuPower-solpaneler.

Den dubbla modulstrukturen producerar elektricitet även i skuggan

Vid tillverkningen av kanadensiska Solar HiKu solpaneler har en speciell dubbelmodulstruktur använts, tack vare vilken solpanelen fungerar bättre i skuggan.

En traditionell enmoduls solpanel, monterad vertikalt på taket som vanligt, slutar producera elektricitet helt när den nedre delen av panelen faller i skuggan.

Tack vare den unika dubbelmodulstrukturen hos HiKu halvskurna panel, slutar bara den nedre halvan av panelen att producera elektricitet. Funktionen är särskilt användbar varje vår när snön har drivit för att skugga den nedre delen av panelen.

Garanterad drift i många år framöver

Canadian Solars HiKu solpaneler är hållbara och deras effektivitet förblir bra under lång tid. Tillverkaren garanterar sina produkter:

12 års material- och tillverkningsgaranti.
25 års linjär returgaranti.

DOKUMENTATION

TOM
BROSCHYR

CANADIAN SOLAR

FYRA ENKLA STEG TILL SOLPANELER

Elräkningen sänks

Solpaneler är en lönsam investering. Under året genererar de upp till 5–20 procent av det belopp du investerar i dem och tjänar dig i decennier.

Du sparar 5000–25000 kr per år på din elräkning.

Bostadens värde ökar

Genom att investera i solpaneler ökar du inte bara din bostads värde idag, utan också framtida intresse för solel. Solfångare ger en betydande ökning av värdet på både ditt hus och fritidshus. Med stigande popularitet för hållbara energilösningar blir solpaneler en attraktiv tillgång som kan gynna dig ekonomiskt på lång sikt.

I samklang med naturen

Naturen tackar dig när du väljer solpaneler för utsläppsfri elproduktion och respekt för miljön. Varje installerad solpanel är ett betydelsefullt steg mot en hållbar och ljus framtid. Genom att producera din egen rena el stödjer du både naturens hälsa och skapar en positiv miljöpåverkan för kommande generationer.

Du producerar energi utan ansträngning

Att skaffa solel på din bostad innebär att du kan producera din egen el utan ansträngning. Solpanelerna omvandlar solens energi till elektricitet, vilket ger en bekväm och hållbar lösning för att möta ditt energibehov.

SCANMONT ÅTERFÖRSÄLJARE

Scanmonts duktiga återförsäljare finns i hela landet. De ger dig råd och hjälper dig att hitta rätt värme- eller energilösning till företaget eller ditt hem.

ÅTERFÖRSÄLJARE MED ERFARENHET

Alla våra återförsäljare har kunskap om värmepumpar och många har mångårig erfarenhet. De förstår vikten av att en värmepump har rätt egenskaper, fördelar och tillbehör för att möta dina behov. Vissa återförsäljare är auktoriserade och utbildade i vårt sortiment, de har extra bred kunskap om allt som gäller Scanmonts produkter och tillbehör.

FRÅN VÅRA AUKORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE KAN DU FÖRVÄNTA DIG:

KUNSKAP
Våra återförsäljare har en hög nivå av kunskap och kan hjälpa dig att identifiera dina behov och göra rätt val.

PROFESSIONALITET
Återförsäljaren säkerställer att produkten har en hög kvalitet och att den fungerar som den ska.

FÖRTROENDE
Våra återförsäljare kommer att vara med dig från start till mål och se till att du får den information och hjälp som du behöver.