fbpx

Värmeförflyttare

Mobair, 25 års erfarenhet av problemfri och lätt installerad ventilation

Värmeförflyttare som flyttar Värme & kyla på ett effektivt sätt

Nu finns det äntligen en värmeförflyttare som gör skillnad. Jämfört med de andra produkter som finns på marknaden så flyttar Mobair 4100 i många mer än dubbelt så mycket luft. Mobair 4100 är en värmeförflyttare som effektivt transporterar varm eller kylig luft från ett rum till ett annat. Mobair 4100 är en finsk, patenterad kvalitetsprodukt. Den är konstruerad för att kunna flytta tillräckligt stora mängder luft för att uppnå önskat resultat.

En värmeförflyttare gör skillnad

Mobair 4100 är en ny unik värmeförflyttare, som energieffektivt delar den varma eller svala luften jämt till olika utrymmen. Med Mobair 4100 kan värmepumpens eller spisens värme delas till andra rum. Då de svala utrymmena värms upp förmånligt. På sommaren kan man förflytta sval luft som en värmepump producerar tex till sovrummet. Mobair 4100 värmeförflyttare kan användas hemma, i byråer – överallt där man vill ta nytta av luftcirkulationen och förbättra luftkvaliteten.

värmeflyttare

Mobair 4100-värmeförflyttaren är

Effektiv

Den förflyttar luft effektivt. Med hjälp av värmeförflyttaren kan uppvärmnings- och nedkylningsegenskaperna av en luftvärmepump utnyttjas i alla rummen i ett hus. Då blir helhetskostnaderna lägre.

Tyst

Det stora hålet för luftintag åstadkommer en låg fläkteffekt. Det påverkar på ljudnivån. En låg ljudnivå är betydande med tanke på användningsbekvämligheten.

Stilig design

Dess stilig och petit design passar utmärkt till inredningen. Gallret är designat så att luftflöden från apparaten sprids dragfritt via taket till den andra rummet.

Lätt att installera

Mobair 4100 värmeförflyttaren är lätt att installera. Den kan placeras tex ovanför dörren. Fläktmaskinen ryms innanför den normala mellanväggen. Det ända som syns är det petit galler. Om innerdörren inte kan stå på glänt, måste ett luftgaller installeras.

Tekniska specifikationer

Modell: Mobair 4100
Luftflöde: 72 m3/h
Ström: 8,5V DC, 4W, transformator direkt i vägguttag.
Ljudnivå: 25 dBA
Tillverkad i : Finland
Arbetstemperatur: -10 till +70 grader C
Medföljer: 2 st galler i vitlackerad plåt

Boka gratis hembesök