fbpx

Värmeförflyttare

Mobair, 25 års erfarenhet av problemfri och lätt installerad ventilation

Värmeförflyttare som flyttar Värme & kyla på ett effektivt sätt

Nu finns det äntligen en värmeförflyttare som gör skillnad. Jämfört med många andra produkter som finns på marknaden flyttar Mobair 4100 mer än dubbelt så mycket luft. Mobair 4100 är en värmeförflyttare som energieffektivt transporterar den varma eller kalla luften jämt till olika rum. Mobair 4100 är en finsk och patenterad kvalitetsprodukt.

En värmeförflyttare gör skillnad

Mobair 4100 är en unik värmeförflyttare som energieffektivt sprider den varma eller kalla luften jämt till olika rum. Mobair 4100 kan förflytta luften som en värmepump eller kamin producerar till andra rum, så de svala utrymmena värms upp. På sommaren kan tex sval luft som produceras av en värmepump förflyttas till sovrummet. Mobair 4100 värmeförflyttare kan användas hemma eller på kontor – överallt där man vill ta nytta av luftcirkulationen och förbättra luftkvaliteten.

värmeflyttare

Mobair 4100-värmeförflyttaren är

Effektiv

Mobair 4100 förflyttar luft effektivt. Med hjälp av värmeförflyttaren kan uppvärmnings- och nedkylningsegenskaperna av en luftvärmepump utnyttjas i fler rum i ett hus. Ett enkelt och effektivt sätt att minska kostnaderna.

Tyst

Det stora hålet för luftintag åstadkommer en låg fläkteffekt, som påverkar ljudnivån. En låg ljudnivå är betydande med tankte på användningsbekvämligheten.

 

Stilig design

Mobair 4100 har snygg design som passar utmärkt till inredningen och kan tex placeras ovanför dörren, där det endast är gallret som syns. Gallret är designat så att luftflöden från apparaten sprids via taket till andra rummet.

Lätt att installera

Mobair 4100 värmeförflyttaren är lätt att installera. Fläktmaskinen ryms innanför den normala mellanväggen och det enda som syns är gallret. Om innerdörren inte kan stå på glänt måste ett luftgaller installeras.

Tekniska specifikationer

Modell: Mobair 4100
Luftflöde: 72 m3/h
Ström: 8,5V DC, 4W, transformator direkt i vägguttag.
Ljudnivå: 25 dBA
Tillverkad i : Finland
Arbetstemperatur: -10 till +70 grader C
Medföljer: 2 st galler i vitlackerad plåt

Boka gratis hembesök