fbpx

Luftvärmepump Uppsala

LUFTVÄRMEPUMP MED LÅG ENERGIKOSTNAD

Bor du i Uppsala och funderar på att investera i en luftvärmepump eller behöver du byta ut din gamla luftvärmepump? Oavsett vad så har vi på Scanmont en värmepump som både värmer ditt hem och som sänker dina energikostnader. Våra värmepumpar passar det svenska klimatet och ser till att ditt hus har en effektiv uppvärmning året om.

Vi erbjuder även 5 års garanti på våra luftvärmepumpar. Vi har lång erfarenhet och är väldigt kunniga inom luftvärmepumpar. Har du frågor om luftvärmepumpar så kan du höra av dig till oss antingen på mail eller telefon eller så bokar du ett gratis hembesök så kontaktar våra återförsäljare dig därefter.

Vi vet att det är svårt att välja rätt luftvärmepump och vi är måna om att du ska välja rätt värmepump utifrån ditt värmebehov, så tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Genom våra återförsäljares expertis så hjälper vi dig hitta rätt luftvärmepump.

SCANMONT LEVERERAR LUFTVÄRMEPUMPAR TILL DIG I UPPSALA

Med Scanmonts återförsäljare kan du känna dig trygg från det att du köper din luftvärmepump till installation, vi finns med hela vägen.

Vi säljer varumärken som Gree, Toshiba och LG. Scanmont säljer enbart produkter som är testade och är av toppkvalitet. Vi har valt ut dessa luftvärmepumpar tillsammans med våra återförsäljare.

Scanmont och dess återförsäljare är välkända för sin kvalitet från installation till service. Våra erfarna återförsäljare kan ge dig snabb och kunnig support om du behöver hjälp inför, under eller efter en installation.

  • lättinstallerad
  • kan användas som luftkonditionering på sommaren
  • möjlighet att använda som avfuktare finns
  • bra livslängd vid korrekt installation
  • låg totalkostnad

Alla våra luft-luft värmepumpar

EN LUFTVÄRMEPUMP FÖRBÄTTRAR ÄVEN INOMHUSKLIMATET

En luftvärmepump förbättrar inomhusklimatet i ditt hem. Till skillnad från andra system ger luftvärmepump inte bara billig energi utan förbättrar även klimatet inomhus. Den renar luften och håller luftkvaliteten

FÖR VEM I UPPSALA ÄR DENNA TYP AV VÄRMEPUMP ETT BRA ALTERNATIV?

Luft-luftvärmepump är ett bra alternativ för hushåll som vill ha ett komplement till direktverkande el och som inte har en alltför stor energiförbrukning. Denna typ av värmepump fungerar bäst i hus med en öppen planlösning eftersom tanken är att rumsluften ska transportera värmen till olika delar av huset.

Luft finns överallt och är gratis. Man behöver varken borra i marken eller ha en stor tomt för att kunna utnyttja fördelarna med en luft-luftvärmepump. Denna värmepump kan till exempel komplettera direktverkande el på ett bra sätt. En luftvärmepump är relativt lätt att installera men den kräver regelbunden filterrengöring. Den fungerar i princip som en kontinuerlig dammsugare av inomhusluften. Varma dagar kan luft-luftvärmepumpen även kyla huset.

EN LUFTVÄRMEPUMP ÄR ETT PERFEKT ALTERNATIV FÖR DITT HUS I UPPSALA

Det finns många fördelar med en värmepump, den är lättinstallerad och kan användas som luftkonditionering på sommaren. Den går även att använda som avfuktare och har lång livslängd vid korrekt installation. Dessutom blir totalkostnaden låg.

HUR FUNGERAR EN LUFTVÄRMEPUMP?

En luft-luftvärmepump fungerar ungefär som ett kylskåp, fast tvärtom. Ett kylskåp pumpar värme inifrån skåpet som kommer ut på baksidan, medan en luftvärmepump pumpar värme ur utomhusluften och avger värmen till inomhusluften istället. För varje kWh el som används för att driva en luftvärmepump får man normalt ut cirka två till tre kWh värme till huset.

Värmepumpen producerar värme som sprids i huset med den cirkulerande inomhusluften.

KONTAKTA OSS

Har du frågor eller vill ha mer information gällande ditt köp av en luftvärmepump i Uppsala? Då är du välkommen att kontakta oss direkt eller någon av våra lokala återförsäljare.

OM UPPSALA

Uppsala stad ligger i Uppland, Uppsala kommun är Sveriges fjärde största kommun med omkring 237 000 invånare (enligt SCB, 2021).

Staden är en av Sveriges äldsta och här finns också Nordens äldsta universitet som stiftades den 27 februari år 1477. Staden kallades Östra Aros fram till 1200-talet då namnet Uppsala tog över.

De största arbetsgivarna i Uppsala kommun är Beijer Alma, Cytiva Sweden och Fresenius Kabi.

 

Luftvärmepump Uppsala

Boka gratis hembesök