fbpx

Luftvärmepump Katrineholm

Luftvärmepump med låg energikostnad

Är det dags att investera i en luftvärmepump eller behöver du byta ut din gamla luftvärmepump? Oavsett vad så har vi på Scanmont en luftvärmepump som både värmer ditt hem och som sänker dina energikostnader.

Vi erbjuder även 5 års garanti på våra luftvärmepumpar. Vi har lång erfarenhet och är väldigt kunniga inom luftvärmepumpar. Har du frågor om luftvärmepumpar så kan du höra av dig till oss antingen på mail eller telefon eller så bokar du ett Gratis hembesök så kontaktar våra återförsäljare dig därefter.

Vi vet att det är svårt att välja rätt luftvärmepump och vi är måna om att du ska välja rätt luftvärmepump utifrån ditt värmebehov, så tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Genom våra återförsäljares expertis så hjälper vi dig hitta rätt luftvärmepump.

Scanmont levererar luftvärmepumpar till dig i Katrineholm

Med Scanmonts återförsäljare kan du känna dig trygg från det att du köper din luftvärmepump till installation, vi finns med hela vägen.

Vi säljer varumärken som Gree, Toshiba och LG. Scanmont säljer enbart produkter som är testade och är av toppkvalitet. Vi har valt ut dessa luftvärmepumpar tillsammans med våra återförsäljare.

Scanmont och dess återförsäljare är välkända för sin kvalitet från installation till service. Våra erfarna återförsäljare kan ge dig snabb och kunnig support om du behöver hjälp inför, under eller efter en installation.

  • lättinstallerad
  • kan användas som luftkonditionering på sommaren
  • möjlighet att använda som avfuktare finns
  • bra livslängd vid korrekt installation
  • låg totalkostnad

Alla våra luft-luft värmepumpar

Luftvärmepump förbättrar även inomhusklimatet

En luftvärmepump förbättrar inomhusklimatet i ditt hem. Till skillnad från andra system ger luftvärmepump inte bara billig energi utan förbättrar även klimatet inomhus. Den renar luften och håller luftkvaliteten. 

För vem i Katrineholm är en luftvärmepump ett bra alternativ?

Luft-luftvärmepump är ett bra alternativ för hushåll som vill ha ett komplement till direktverkande el och som inte har en alltför stor energiförbrukning. En luft-luftvärmepump fungerar bäst i hus med en öppen planlösning eftersom tanken är att rumsluften ska transportera värmen till olika delar av huset. 

Luft finns överallt och är gratis. Man behöver varken borra i marken eller ha en stor tomt för att kunna utnyttja fördelarna med en luft-luftvärmepump. En luft-luftvärmepump kan till exempel komplettera direktverkande el på ett bra sätt. En luftvärmepump är relativt lätt att installera men den kräver regelbunden filterrengöring. Den fungerar i princip som en kontinuerlig dammsugare av inomhusluften. Varma dagar kan luft-luftvärmepumpen även kyla huset. 

En luftvärmepump är ett perfekt alternativ för ditt hus i Katrineholm

Det finns många fördelar med en värmepump, den är lättinstallerad och kan användas som luftkonditionering på sommaren. Den går även att använda som avfuktare och har lång livslängd vid korrekt installation. Dessutom blir totalkostnaden låg. 

Hur Fungerar en luftvärmepump

En luft-luftvärmepump fungerar ungefär som ett kylskåp, fast tvärtom. Ett kylskåp pumpar värme inifrån skåpet som kommer ut på baksidan, medan en luft-luftvärmepump pumpar värme ur utomhusluften och avger värmen till inomhusluften istället. För varje kWh el som används för att driva en luftvärmepump får man normalt ut cirka två till tre kWh värme till huset. 

luft-luftvärmepump producerar värme som sprids i huset med den cirkulerande inomhusluften.

 

Boka gratis hembesök