FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Stugsäsongen har börjat med härligt varmt väder. Under sommaren kan solen dock göra stugan för varm. En luftvärmepump kyler snabbt ner inomhusluften utan att skapa drag. På vintern håller den en behaglig temperatur för att skydda stugan och göra den beboelig året runt.

 

Kyl & rena luften i stugan med en luftvärmepump

Luftvärmepumpar renar inomhusluften och tar bort fukt samtidigt som den kyler. Pollen, myggor och andra insekter hålls utanför i och med att du inte behöver öppna dörrar och fönster för ventilation. Det är bekvämt att hålla stugan sval med en luftvärmepump utan att offra komforten.

 

Förläng säsongen med en luftvärmepump

Med en luftvärmepump kan du hålla en jämn temperatur året runt, vilket förlänger  stugsäsongen och gör stugan mer användbar även under höst och vinter. Genom att hålla stugan varm under vintern med en luftvärmepump bevarar du dess skick. Samtidigt är det ett hållbart val som minskar energiförbrukningen och sparar på elräkningen jämfört med direktelvärme.

 

Snabb värme och enkel installation

Du behöver inte hålla stugan varm hela vintern för att installera en luftvärmepump. Luftvärmepumpen kyler på sommaren och ger värme när höstregnen kommer eller när våren börjar.

Att tända en brasa mot slutet av stugsäsongen kan leda till fukt och otillräcklig värme. När du väl har fått igång elden tar det lång tid att värma upp stugan. Däremot värmer en luftvärmepump upp stugan snabbt och utan ansträngning till önskad temperatur. Ett miljövänligt alternativ

En luftvärmepump är ett miljövänligt sätt att värma upp stugan genom att utnyttja den förnybara energin i utomhusluften. Den ger inga utsläpp och är skonsam mot miljön. 

 

Justerbar komfort direkt från soffan

Styr stugans temperatur bekvämt med Wi-Fi. Genom att höja temperaturen några timmar innan ankomst kan du njuta av en behagligt varm eller sval stuga direkt när du kommer fram.