fbpx

GREE Multi Split luftvärmepump

Både för hem och kontor

GREE MULTI Split

GREE Multi Split luftvärmepump med sina två inomhusdelar passar bra till att värma upp eller kyla ner både bostäder och kontor.

Den snygga vita ytan på inomhusenheten passar fint in i både hemmet och på kontoret. För bästa komfort, ställs rumstemperaturen in steglöst med +1 °C noggrannhet från +16°C till +30°C i värmeläge.
Detta säkerställer att inomhustemperaturen är precis rätt. GREE Multi split luftvärmepump har även en +8°C underhållsfunktion.

I feel-funktion

Gree Multi Split luftvärmepump har även I feel-funktionen som med en knapptryckning mäter och reglerar rumstemperaturen vid området runt fjärrkontrollen.

Hög kvalitet

GREE är världens största luftvärmepumpstillverkare, detta gör det möjligt att producera högkvalitativa produkter till mycket konkurrenskraftiga priser. GREE tillverkar pumpar med avancerad inverterteknologi för att skapa en energieffektiv och tystgående pump. Pumparna har hög värmeeffekt och verkningsgrad resultatet blir låg energiförbrukning och pålitlig drift.
Växthuspåverkan GWP (Global warming Potential) från det nya miljövänligare R32 köldmediet är tre gånger lägre än det traditionella R410A.

Gree Multi Split luftvärmepump
Boka gratis hembesök