fbpx

GREE Console golvmodell luftvärmepump

GREE Console golvmodell luftvärmepump

Är ett perfekt val när det inte finns möjlighet för en traditionell vägghängd inomhusdel. Console blåser ut luften på ovansidan men med ett enkelt knapptryck på inomhusdelen blåser den även ut luften ur det nedre utblåset. På så sätt får man en jämt fördelad värme. På sommaren när luftkonditioneringen används riktas det svala luftflödet uppåt, vilket är optimalt när värmepumpen används som AC. Eftersom den varma luften stiger och Console blåser den svala luften uppåt blandas dessa och en behaglig temperatur uppnås.

GREE Console golvmodell luftvärmepump är en vit, smäcker och stilren inomhusdel, just med tanke på att den ska smälta in fint i de ljusa nordiska hemmen. Console passar även utmärkt som luftkonditionering till kontorsutrymmen.

I feel-funktion för jämn värme

GREEs kvalitativa och lättanvända fjärrkontroll innehåller den unika I Feel-funktionen, en temperatursensor, som med en knapptryckning mäter och reglerar rumstemperaturen runtom fjärrkontrollen och inte vid golvnivå där inomhusenheten är installerad.

Denna funktion kombinerad med 1 Hz styrteknologi möjliggör en jämn och behaglig temperatur. Den avancerade inverterteknologin möjliggör ett värmespann av 0,6 kW – 4,7 kW, som garanterar en jämn och behaglig inomhustemperatur. GREE Console har även funktionen underhållsvärme 8 C.

8°C uppvärmningsfunktion:

Tryck i uppvärmningsläget samtidigt på knapparna ”TEMP” och ”CLOCK” för att starta 8°C uppvärmningsfunktionen. När funktionen är startad visas på skärmen ikonerna ”($) ” och ”8°C”, apparaten håller uppvärmningsläget i läget 8°C. Tryck igen samtidigt på knapparna ”TEMP” och”CLOCK” för att häva funktionen.

Boka gratis hembesök