GREE Multi Split

Både för hem och kontor

GREE Multi Split är luftvärmepumpen med en utomhusdel och två inomhusdelar för att kyla och värma villor och kontor. Tack vare de eleganta vita inomhusdelarna är detta ett perfekt val både för hemmet och kontoret särskilt som de är mycket tystgående och styrs med en användarvänlig fjärrkontroll.

I feel-funktion för jämn temperatur

GREEs kvalitativa och lättanvända fjärrkontroll innehåller den unika I Feel-funktionen, en temperatursensor som med en knapptryckning mäter och reglerar rumstemperaturen vid fjärrkontrollen och inte vid taknivå där inomhusenheten är installerad. Denna funktion möjliggör en jämn och behaglig temperatur i området ni befinner er. GREE Multi Split är även utrustad med funktionen underhållsvärme 8 C.

Hög kvalitet

GREE är världens största luftvärmepumpstillverkare, detta gör det möjligt att producera högkvalitativa produkter till mycket konkurrenskraftiga priser. GREE tillverkar pumpar med avancerad inverterteknologi för att skapa en energieffektiv och tystgående pump. Pumparna har hög värmeeffekt och verkningsgrad resultatet blir låg energiförbrukning och pålitlig drift.