Toshiba Daiseikai 8

En av marknadens bästa värmepumpar

Eleganta Daiseikai 8 är utan tvekan en av marknadens bästa värmepumpar. Daiseikai 8 har mycket hög verkningsgrad både vid uppvärmning och kylning. 

Tyst och snabb

Med de senaste innovationerna från Toshiba är Daiseikai 8 en användarvänlig och mycket tystgående värmepump.Under svåra förhållanden reagerar Daiseikai 8 snabbare och ger en högre värmeeffekt. I varmt väder styrs kompressorerna ned på ett lägre varvtal av invertern.

Fräsch inomhusluft

Tack vare Daiseikais avancerade luftfiltreringsfunktion kan du njuta av ren och frisk inomhusluft. Plasma-jon-filtrets negativt laddade joner eliminerar föroreningar i luften. Dessutom avlägsnar kondensvattnet de föroreningar från värme-elementet som filtren inte filtrerar bort.

Gör dina egna inställningar

Daiseikai 8 har veckotimer med 7 inställningsmöjligheter och dagtimer med 4 inställningsmöjligheter. Genom att använda underhållsvärme kan man hålla inomhustemperaturen på 8 grader för att hålla fritidshuset frostfritt på vintern.Daiseikai 8 har en smakfull finish och design. Fjärrkontrollen är användarvänlig och elegant med en stor LCD-skärm med kraftfull bakgrundsbelysning. Liksom sina föregångare är Daiseikai 8 ”top of the line”.

Alltid varmt

Tack vare ett element i botten på utedelen bildas ingen is och värmefunktionen kan garanteras.