FINANSIERING

ARCTIC FÖRSÄKRING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FINANSIERING

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

Här kan du söka och hitta Scanmont-återförsäljare nära dig.

Du är välkommen att ta kontakt med oss, vi hjälper dig från funderingar på nytt värmesystem till drift när den väl är installerad i ditt hus.

Hitta en återförsäljare av värmepumpar, solenergi paneler eller luftkonditionering nära dig, var du än befinner dig i Sverige. Använd lokaliseringsverktyget för att hitta din närmaste återförsäljare, få öppettider och vägbeskrivningar.

Du hittar återförsäljarens hemsida här för fullständiga detaljer om tillgängliga service- och reparationsalternativ.

Observera att våra återförsäljare kan ha särskilda öppettider. Läs mer på din lokala återförsäljares hemsida.

FYRA ENKLA STEG FÖR ATT KÖPA VÄRMEPUMP

TA KONTAKT

Fyll i formuläret för gratis hembesök och skicka det till oss. Vi kommer att vidarebefordra din information till den auktoriserade Scanmont återförsäljaren i ditt område. Du kan även kontakta en återförsäljare nära dig.

EXPERTBEDÖMNING

En expert hjälper dig att skaffa en lämplig luftvärmepump och placera den rätt. På så sätt får du ut det mesta av din enhet och sparar mest på din värmepump.

NYCKELFÄRDIGT

Installationsföretaget tar fram pumpen, installerar den på en dag och instruerar om korrekt användning av enheten. Installation av pålitlig fackman garanterar att resultatet blir snyggt och att garantivillkor uppfylls.

NJUT AV RESULTATET

En rätt dimensionerad och installerad luftvärmepump kommer att hålla och leverera under lång tid.

SCANMONT ÅTERFÖRSÄLJARE

Scanmonts duktiga återförsäljare finns i hela landet. De ger dig råd och hjälper dig att hitta rätt värme- eller energilösning till företaget eller ditt hem.

ÅTERFÖRSÄLJARE MED ERFARENHET

Alla våra återförsäljare har kunskap om värmepumpar och många har mångårig erfarenhet. De förstår vikten av att en värmepump har rätt egenskaper, fördelar och tillbehör för att möta dina behov. Vissa återförsäljare är auktoriserade och utbildade i vårt sortiment, de har extra bred kunskap om allt som gäller Scanmonts produkter och tillbehör.

FRÅN VÅRA AUKORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE KAN DU FÖRVÄNTA DIG:

KUNSKAP
Våra återförsäljare har en hög nivå av kunskap och kan hjälpa dig att identifiera dina behov och göra rätt val.

PROFESSIONALITET
Återförsäljaren säkerställer att produkten har en hög kvalitet och att den fungerar som den ska.

FÖRTROENDE
Våra återförsäljare kommer att vara med dig från start till mål och se till att du får den information och hjälp som du behöver.

FYRA ENKLA STEG FÖR ATT KÖPA SOLPANELER

TA KONTAKT

Fyll i formuläret för att boka ett gratis hembesök och skicka det till oss. Vår lokala Scanmont återförsäljare kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Utvärderingsbesök och erbjudande

Våra experter hjälper dig att hitta rätt solpanelssystem för dina behov. Bäst nytta får du när det finns rätt antal solpaneler och de är rätt placerade.

Färdiga solpaneler för ditt tak

Våra solcellspartners tar hand om allt som behövs för inköp och installation av solpaneler från början till slut och guidar dig i användningen av systemet. Tänk på att du även kan ansöka om hushållsavdrag för montering av solpaneler!

NJUT AV RESULTATET

Solpaneler är ett bekymmerslöst sätt att generera energi. De kräver inte mycket underhåll, och vanligtvis räcker det med bara regnvatten för att rengöra dem. Du kan fokusera på att njuta av slutresultatet och självförsörjande energi!